Фигуралност и елегантност в банята

Последна редакция на 01/05/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 645 пъти

Банята е малка, но удобна, съчетана със смела комбинация от цветове. Допълване между елегантно и семпло с контраст между форми и материали. Без съмнение може да я наречем една от най-важните стаи в апартамента – истински шедьовър. Различните нюанси на синьото създават едно усещане за нестандартност. Белият цвят пък придава на малкото помещение простор. Дървената ламперия на част от стената и пода не отстъпват на интериора в основното помещение. А шарените фигурални плочки разчупват визуално помещението.

Красота, стил и елегантност! Вдъхновени от изкуството, имате възможност да преобразите и своя апартамент заедно с най-добрите професионалисти. Лесно е. Само трябва да заявите проект в MaistorPlus напълно безплатно и ще получите най-добрите предложения. Сравнете цени и оферти, за да изберете подходящия специалист, който да превърне жилището ви в мечтан дом.

Свързано:

Идеи за баня Артистичност и лукс в минималистичното студио

Дизайнът в банята е идеално продължение на останалата част от интериора. Елегантност и стил лъхат отвсякъде. За пореден път може да разбулим мита, че малкото пространство не е достатъчно. Тук виждаме точно обратното. Цветовата гама на банята е идентична на тази в останалите помещения– комбинация между синьо, бяло и нюанси на кафяво. Фигуралността и заигравката с формите придават усещането за едно арт пространство. Закръглените форми затвърждават позицията си. Тук те присъстват чрез кръговата мивка и тоалетна. Техният контраст е ваната – в пълна формова противоположност. Присъства и дървен плот, на който може да се разположат свещи или тоалетни принадлежности. Не може да остане незабелязано килимчето с ресни. А осветлението придава уголемяващ ефект върху иначе малкото пространство.