Изберете тема за партито

Последна редакция на 03/05/2024 от Люси Любомирова

Темата на градинското парти е онази съставка, която го превръща в незабравимо преживяване. Изберете тема, която отразява вашия стил и характер и помислете как да впишете гостите в нея. Идеята за дрескод би свършила чудесна работа. 

Може да изберете да  организирате кулинарно парти, например BBQ  където да споделите някои секрети и вкусна рецепта или да направите кулинарно пътешествие из различни кухни с типични ястия за грил. Ако обаче искате да бъдете още по-оригинални и креативни, можете да изберете някоя от следните теми за вашето градинско парти: 

  • Ботанически рай - Оформете вашата градина като тропически рай с много цветя, палми и зеленина. Използвайте цветни чинии, чаши и салфетки с флорални мотиви. Сервирайте освежаващи плодови напитки и салати. 
  • Бохемски шик - Създайте романтична и уютна атмосфера с бохемски елементи като одеяла, възглавници, свещи и лампиони. Подберете мека и приятна музика за фона. Предложете на гостите си да се облекат в свободен и цветен стил. 

  • Винтидж вечер - Върнете се назад във времето с винтидж декорация и аксесоари. Използвайте старинни чинии, чаши, прибори и покривки. Сервирайте класически ястия и напитки от миналото. Включете музика от любимата си епоха. 

Свързано:

Снимки за градина и барбекю Как да организираме съвършеното градинско парти?