Колко важни са съпътстващите събития?

Последна редакция на 09/05/2024 от Anna Stankova

Архитектурно-строителна седмица приема поредица от събития. На 4 април ще се състоят архитектурните награди ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023, които се организират от сп. ОЩЕ ЗА КЪЩАТА, THE BUILDING и CITYBUILD.BG. Партньор е Интер Експо Център.

Наградите Бранд на България ще се връчат на 4 април. Организатор е предаване Брандовете на България по ТВ1, генерален партньор е Интер Експо Център. На 3 април Камара на строителите в България организира дискусия „Възможности и перспективи пред компаниите от сектор „Строителство“. Българска Асоциация за изолации в строителството представя специализирано ръковоство. През всички дни ще има поредица от фирмени презентации.

Какво ще предложат от 3 до 6 април Архитектурно-строителна седмица, Green Energy и АТЕСТ Експо? Предстои да разберем. Билетите за посещение са достъпни онлайн, на www.buildingweek.bg, както и на касите на Интер Експо Център в дните на изложенията.

 

Свързано:

снимки, идеи и вдъхновения за дома Всичко за строителството на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy