4 идеи за покрива и фасадата, сред които и иновация от България

Последна редакция на 09/05/2024 от Anna Stankova

Следващите редове са за покрива и фасадата. Посетителите ще открият сандвич-панели от последно поколение за индустриални, търговски, цивилни или животновъдни обекти с висок коефициент на топлоизолация. Подобряват и пожароустойчивостта и звукоизолацията.

Иновативно и находчиво решение са озеленените керемиди. GREЙNA tile българска иновация за бързо и сигурно озеленяване на скатни покриви с наклон от 20° до 55°. Озеленената керемида е предназначена за универсална употреба и е подходяща за всяка покривна конструкция.

За повече светлина в сградата покривните прозорци са сред топ-решенията. Независимо дали покривът е скатен или плосък покрив, гамата на VELUX дава богат избор. За търсещите идеи за фасадата, спираме вниманието върху предложенията на Аксал . Благодарение на алуминиевите си компоненти, тези обшивки позволяват свръхиндивидуален подход при изпълнението на проекта и създават идеален баланс между дизайн и функционалност.


И още 4 решения; но за дома

Искате нова постройка или преустройвате съществуваща? Независимо от отговора, споделяме – зидането никога не е било толкова лесно и бързо. Новите тухли Porotherm High ускоряват процеса с 20%, а благодарение на формата си, са лесни за поставяне.

Ако издирвате интериорни дизайнерски идеи за проекта си, може би решението е ефектът „Метална стена“ – за модерна и ефектна, наистина ефекта визия. Може лесно да бъде нанесен върху избраната повърхност или неин фрагмент. И Voilà - метаморфозата на интериора е на лице.

За да вдъхнете стил, характер и функционалност на проекта си, трябва да изберете правилната врата – като продуктите от HÖRMANN BULGARIA. В сегмента на външните врати за къщи са алуминиевите ThermoSafe Decoral, които придават индивидуален характер на къщата.  А за интериора – защо не изберем вратите с лофт дизайн в модерен индустриален стил?

Чистенето никога не е било толкова приятно, благодарение на роботизираните решения. На Архитектурно-строителна седмица ще открием робота-подомиячка Everybot TS30 с технология за сухо и мокро почистване и полиране с 11 сензора, следящи изпълнение на задачите.

Свързано:

снимки, идеи и вдъхновения за дома Всичко за строителството на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy