Всичко за строителството на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy

Последна редакция на 09/05/2024 от Anna Stankova

Озеленени керемиди, тухли за по-бързо зидане и мини багери са само част от продуктите, които над 180 фирми ще представят от 3 до 6 април

Седмица ни дели от старта на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy. През тази година форматът ще се проведе от 3 до 6 април в Интер Експо Център върху над 12 000 кв.м и ще събере в София над 180 изложители от цяла Европа и Азия.

Озеленени керемиди, тухли за по-бързо зидане и мини багери са сред продуктите, представяни от изложителите от България, Франция, Испания, Китай, Полша, Украйна, Турция, Гърция и Румъния. Архитектурно-строителна седмица и Green Energy се организират от Интер Експо Център, а АТЕСТ Експо от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). На www.buildingweek.bg посетителите могат да се сдобият с билета си, даващ достъп и до трите изложения.

Архитектурно-строителна седмица, Green Energy и АТЕСТ Експо привличат мениджъри на строителни компании и магазини, майстори, архитекти, проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, производители, търговци, дистрибутори, консултанти, агенти на недвижими имоти, урбанисти. Архитектурно-строителна седмица обединява всички сегменти в строителството. АТЕСТ Експо събира производители, дистрибутори и доставчици на строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника. Green Energy фокусира върху енергийната ефективност, възобновяемата енергия и рециклирането.

Свързано:

снимки, идеи и вдъхновения за дома Всичко за строителството на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy