Не отлагайте подредбата на нещата в новия дом!

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 409 пъти

Нека бъдем честни – ако изпуснем момента с подреждането и декорирането на новия дом, той може да се проточи мнооого дълго време. Винаги може да намерим причина за отлагане. И така 2 години след преместването ви, в хола или под спалнята все още да стоят неразопаковани кашони от стария ви дом.

Решението: Подреждането на вещите и декорирането на дома трябва да се случи веднага! Не намирайте причини да отлагате нещата, ако не искате да се проточат във времето. Разопаковайте всички вещи в момента, когато вече има къде да ги приберете. Да, бъдете готови, че ще ви отнеме известно време, но пък за сметка на това няма в продължение на месеци да се чудите къде ви е любимата свещ или книга (които търпеливо ви чакат в онзи кашон някъде над гардероба).

Със сигурност всяко нова начало е съпроводено от много хубави неща. Така че не позволявайте на първоначалния стрес да ви отнеме ентусиазма и положителните емоции. Въоръжете се с търпение, упоритост и постоянство и съвсем скоро щастието ще дойде и в новия ви дом!

Свързано:

Мисията „Преместване в нов дом“. 4 съвета откъде да започнете