Подова настилка

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 955 пъти

С малко усилия можете да използвате палетното дърво и като материал за подови настилки.

  • Този вариант е по-сложен и по-скъп от създаването на палетна стена, например, тъй като трябва да сте сигурни, че всички дъски, които използвате са еднакви по дебелина. Техните страни и ръбове също трябва да са равномерни и ще трябва да изравните пода, ако не е такъв.
  • Всичко това отнема много време и изисква усърдна работа, но резултатите могат да бъдат фантастични. Интересна идея, която можете да приложите е да редувате палети с различен цвят и размер. Така ще създадете уникален, шарен и много чаровен под, който със сигурност ще събира погледите. 

Палетите наистина са един от най-универсалните, евтини и практични материали, когато става дума за приложението им в интериора на дома. Те стават все по-предпочитани при създаването на модерен, семпъл, но и отличаващ се стил на жилището. Интериорните дизайнери, регистрирани в сайта ни, могат да ви покажат как точно можете да намерите приложение на палетите и във вашия дом. За да се свържете с тях, просто направете безплатна заявка. До 24 часа вече ще имате готови идеи и оферти, от които да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Съвети за начинаещи: как да използваме дървените палети в интериора на дома?