Скрин – цени

Последна редакция на 04/05/2024 от Нели Минчева

На пръв поглед скринът не е сред крайно необходимите мебели за една спалня, но за всеки, който държи на комфорта и достатъчното място за удобно и практично съхранение на дрехи и бельо, той е просто задължителен.

На пазара често се предлагат комплекти от легло, гардероб и скрин, но, ако сме се сдобили с базовото обзавеждане поотделно или в комплекта не е бил включен скрин, рано или късно стигаме до извода, че нещо в спалнята липсва.

Свързано:

Скрин – цени

Когато дойде моментът за обзавеждане на едно жолоще, и в частност, неговата спалня, това е може би най-приятната част. Поне до момента, в който ни се наложи подробно да проучваме на какви цени се предлага дадена мебел и как точно умело да съчетаем изгодна цена с отговарящо на нея максимално високо качество. Стане ли дума за мебели за спалня, най-напред бихме си помислили за голямо легло и гардероб, които са сред задължителните елементи в интериора на това помещение. Да речем обаче, че вече сме ги поставили и се оказва, че има достатъчно място и за скрин, а такъм би бил не просто прищявка, а реална необходимост. Важно е да бъдем добре ориентирани в морето от цени, които се предлагат за различните видове и модели скрин. Така ще имаме възможността да изберем най-доброто за нашата спалня, което да отговаря на цялостната ѝ визия и същевременно да се отрази благоприятно на семейния бюджет. На снимката, показана тук, се вижда графика, която показва ценовия диапазон, в който може да се закупи скрин при обзавеждане на спалня. Вижда се, че по-голяма част от домакинствата са готови да отделят между 150 лв. и 400 лв. при закупуване на скрин за спалня. Минималният разход за скрин е от 59 лв, а максималният е от 2 500 лв.