Поглезете уморените крака с масажор за стъпала!

Последна редакция на 06/05/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 826 пъти

Да си наемете частен масажист на постоянна работа у вас, е по-скоро мечта, отколкото нещо наистина постижимо. Дори любимият човек не би се наел да ви дарява с това релаксиращо изживяване ежедневно. Затова на помощ идват масажиращите уреди. Нека започнем от краката. При тях се натрупват най-много напрежение и умора, особено ако работата не ви позволява да седите.

Незаменим помощник в края на изтощителен ден за вас ще бъде един компактен масажор за стъпала. Той е малък и удобен и можете да го ползвате, докато гледате любимия си сериал, отпуснати върху дивана в хола, четейки увлекателен роман в спалнята или където още у дома предпочитате. Освен че ще ви дари с възстановителен масаж със своите 16 масажни ролки, ще подобри и кръвообращението ви, въздействайки върху 27 рефлексни зони на стъпалата. Подходящо е да си го носите и в офиса и да се възползвате от всички негови предимства, докато се справяте със служебните си задачи. 

Свързано:

Пренесете магичното спа изживяване в дома си!

В долния ляв ъгъл на изображението виждате дама, която се е отдала на блажен сън, докато професионален масажор й прави масаж. Но с помощта на модерните масажиращи уреди бихте могли да получите този релакс и у дома. Разбира се, на първо място, важна е атмосферата. Както знаете, на местата, където правят масажи, обстановката е задушевна, успокояваща и изпълнена с благоухания. В дясната част на колажа е показана перфектна стая за масажи. Светлината е приглушена и са запалени свещи. Но това би могла да бъде и просто вашата спалня със спуснати пердета. В средата на изображението е показан един изключително полезен уред за всеки, който реши да пренася спа-то у дома си. Това е масажиращата постелка. Бихте могли да я поставите директно на пода, върху килим или върху по-твърд матрак. След това само лягате и потъвате в блаженство. Друг вариант е масажиращият стол, който виждате в горния ляв ъгъл. Той е голям, мек и удобен. Бихте могли да го използвате като фотьойл в хола или като стол пред бюрото. А когато поискате малко по-добра разтуха след тежкия работен ден, просто трябва да натиснете копчето и масажът започва.