Светлинни ефекти

Последна редакция на 29/03/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 923 пъти

Най-добрият помощник, за да се отървете от мрачния и прихлупен вид в банята, е светлината – както естествена, така и изкуствена. Въпреки че много бани не разполагат с достъп до прозорец, ако имате такъв, от изключително значение е да използвате оптимално светлината му.

  • Едно добро решение би било още да съчетаете повече осветителни тела, лунички и допълнително осветление. Ако можете да включвате само част от новите си светлини, това би ви осигурило още и възможността да си създавате и допълнителна релаксираща атмосфера, когато пожелаете.
  • Съчетаването на лампите с огледалото би могло да доведе до съществено подобряване на пространството в банята. Дори, ако решите да фокусирате ремонта върху тези два елемента, това би довело до коренно нов облик на вашето помещение. Колкото по-добра възможност за отразяване на светлините създадете, толкова по-приветлива и просторна би изглеждала и вашата баня.
  • На снимката по-горе, съществен елемент от обновяване на пространството се внася именно с по-силните светлини, които са разположени над огледалата, но в допълнение е осигурено и голямо стенно огледало за отразяване на светлината от разширения прозорец.

Свързано:

Банята преди и след: модерен изглед в 3 лесни стъпки