Колко струва услугата?

Последна редакция на 21/09/2024 от Люси Любомирова

Цената за асфалтиране е различна за всеки конкретен терен. Практика  на фирмите-изпълнители е да се изготвя индивидуална оферта за всеки клиент, като се взима под внимание терена, материалите, технологията на работа и разбира се труда на опитните специалисти.

Нека отбележим още веднъж, че това е процес, който изисква използването на специализирана техника, за която са необходими различни умения от страна на изпълнителите. А технологията на полагане на настилката, предварителната подготовка и прецизната работа са гаранция на качествената настилка и нейната дълготрайност.

Всичко споменато до тук прави цената варираща в диапазон с широки граници. Ако ви предстои реализацията на такъв проект е най-добре да потърсите фирма-изпълнител и да поискате ценова оферта от тях.

Средна цена за асфалтиране на алея с две коли и и площ около 40-50 кв.м. с движи в диапазона от 800лв. до 2500лв. Нещо повече – различните фирми-изпълнители имат различни цени за услугата, която се определя от вида техника, метод на изпълнение и квалификация на специалистите.

Свързано:

Асфалтиране - какво е нужно да знаем и колко струва?