Събиране на багаж

Последна редакция на 03/05/2024 от Милена Галанова

При опаковането на багаж се стремете да слагате вещите от една стая на едно място. Това ще ви помогне при разопаковането също. Опитайте се да избегнете празните пространства в кутиите и кашоните, които използвате за събиране на багаж и винаги слагайте по-тежките неща на дъното, а по-леките на повърхността. Всичко, което може да се счупи или е с висока стойност за вас, оставете за накрая. Опитайте се да избегнете чупливите неща да бъдат на едно място с целия ви багаж. Опаковайте добре в кутии, които да уплътните с фолио, хартии, стиропор, за да избегнете неприятни ситуации. Същото важи и за техниката – телевизори, кухненски уреди или други устройства с екрани. Всичко това оставете последно.

За да осъществите преместването ви в новия дом може да се свържете с регистрираните професионалисти в MaistorPlus, които ще ви дадат съдействат по най-добрия начин.

 

Преместването за всеки е индивидуален процес. Помислете за собствена организация спрямо вашите вещи и ако е възможно, не го оставяйте за последния момент.

Свързано:

Как да организираме преместването в нов дом?