Най-важното за MaistorPlus през изминалите 4 години

Последна редакция на 28/03/2024 от Габриела Санчес

  • През 2012 г. се появява идеята за MaistorPlus. В края на годината екипът влиза в ускорителната програма на фонда за рискови инвестиции - Eleven.

  • През 2013 г. MaistorPlus е победител в предприемаческия турнир 3 Challenge, организиран от Start IT Smart, обявен е и за най-добър в категория "Онлайн услуги" в конкурса БГ Сайт 2013.

  • През 2014 г. MaistorPlus стартира своята медийна част "Вдъхновения за дома", където всеки може да намери интересни и полезни статии и съвети за дома и интериора.

  • През 2015 г. MaistorPlus придобива форума "Направи сам"  и така се превръща в най-голямата строителна общност в България.

  • В началото на 2016 г. кулинарното телевизионно предаване “Бон Апети” става съдружник в MaistorPlus. През лятото на 2016 г. стартираме новата ни секция “Снимки”, в която всеки може да намери вдъхновения и идеи за дома.

Благодарим ви

Благодарим! Има за какво! Без всеки един от вас нямаше да успеем да стигнем дотук. Продължете да бъдете част от екипа, подстрекавайте ни да правим промени, които да улесняват вас, движещата сила на платформата. Бъдете до нас и нека заедно продължим да градим уникална услуга, която да ви помага в ежедневието и улеснява намирането на решение за всеки ваш проект, ремонт или желание за нова работа.

Свързано:

4 години MaistorPlus: Обединяваме сили с Бон Апети и нова секция със снимки