Сподели с нас един твой проект, с който се гордееш.

Последна редакция на 27/04/2024 от Адриана

Смея да твърдя, че за 6 години в областта на ремонтите се гордея с повече от един проект и ако трябва да се спра на един, би било доста трудно. Ще избера два от обектите, които ме карат да се гордея по различен начин.

Първият е бензиностанция в квартал Лозенец, която за една седмица стана буквално като нова. Кабинката придоби наситен сив цвят с искрящо бяла колона до него, както и фасадата придоби снежно бял цвят в комбинация от синя рамка. Най-голямото предизвикателство бе боядисването на тавана на бензиностанцията с 5 метров телескоп и множество елементи от всичките му страни. Приех го като предизвикателство, което трябваше да изпълня сам.

Другият обект е вход в центъра на София, който претърпя цялостен ремонт - шпакловане, грундиране, боядисване, лакиране, обръщане на прозорци, изграждане и боядисване отново на тавана, както и затварянето на решетките на няколко врати с гипсокартон. Множеството специфични задачи по този ремонт ми помогнаха да придобия увереност в други умения, като шпакловане и поставяне на гипсокартон. Ремонтът на 6-етажната кооперация с вито стълбище продължи 25 дни. Имаше множество трудности по пътя, правещи крайния резултат още по-сладък!

Снимките, които виждате, са направени две години след ремонтите, защото по-рано реклама ни бе по-скоро “от уста на уста” и от обяви.

Свързано:

“Майсторите говорят” с Йоан от бригадата на Майстор Николов