1. Цялостен ремонт 5 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Боядисване и декорация 6 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

3. Декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.

Виж мнения

4. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


5. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, външна винилна облицовка - сайдинг.


6. Мазилки 1 извършен проект

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


7. Изолация и Саниране 1 извършен проект

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


8. Обръщане 1 извършен проект

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


9. Сухо строителство 3 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.

Виж мнения

10. Шпакловки 2 извършени проекта

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.

Виж мнения

11. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации, външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


12. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


13. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


14. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


15. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.