15 оставени мнения от 28 извършени проекти
4.33 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Йордан Младенов преди 5 месеца за Латекс 60кв, Мрежа и Шпакловка | София

“Наско е точен човек, разбран. Точно спази уговорките ни. Шпаклова и боядисва с латекс. Свърши задачите бързо. Нямам забележки към качеството.
Бих го наел отново.”

Добринка Тодорова преди 7 месеца за Изграждане на преградни стени и оформление на две стаи, Подмяна на дограма, Монтаж на врати | София

“Добре свършена работа, коректен майстор, имам малки забележки към няколко детайла, но като цяло съм много доволна.”

Силвия Данчева преди 10 месеца за Сваляне на тапети | София

“Изключително съм доволна от Атанас. Работи бързо, чисто и професионално. Справи се с възложената работа по-добре от очакванията ми. Спазва уговорените часове, отзивчив и любезен е и обяснява, когато имаш въпроси. Може да разчиташ да ти помогне със съвет, ако е необходимо. Благодарна съм за прекрасно свършената работа и определено бих се обърнала към него и за други проекти.”

Боряна Николова преди 13 месеца за Лепене на тапети | София

“Останахме доволни от извършената работа!”

Здравко Несторов преди 15 месеца за Шкурене на таван и боядисване с латекс | София

“Атанас се справи чудесно с реновацията на тавана в банята. Успя да се справи с доста предизвикателните му чупки и то бързо, и прецизно. Ремонтът беше за два дни, като той ни информираше постоянно до къде е стигнал и колко време ще отнеме. Абсолютно всичко беше изпълнено по предварително изготвения план. Комуникативен и разбран човек. Много сме доволни.”

Ива преди 16 месеца за Монтаж на конзоли на полици | София

“Бърза и добра работа! Благодаря!”

Теодор преди 17 месеца за Декоративни тухли с фуги (2 стени) | София

“Атанас свърши страхотна работа по поставянето на декоративни тухли с фуги на две от стените вкъщи (оказа се доста по-трудоемко, отколкото аз лично очаквах, но той се справи отлично). Не само това, но ми помогна и с намирането на материали на най-добри цени, както и с други полезни съвети. Много трудолюбив и почтен майстор и човек. Получи се добра комуникация между нас, определено ще поддържаме връзка и за други проекти.”

Атанас Динев преди 19 месеца за Пребоядисване на етаж от блок | София

“Доволни сме, свърши работата предсрочно.”

Ася Йорданова преди 31 месеца за Шпакловка на стени и тавани и изолация | София

“Офертата беше обща за всички, дейности, които искаме без да е разбита по дейности или наквадрат и като решихме да започнем се почна ама това сега е повече, ама дай сега още пари; плащай ми на седмица, въпреки, че договорът беше да се плаща ма етапи, което ние разбираме на конкретно свършена работа.”

Атанас Иванов отговори:

Еми докато купувахме матерялите реши да обръщаме вратите с мазилка а не с гипскартон а така е малко по сложно а ти всъщност и една стотинка не ми беше дала заедно с мойта кола ходихме за матеряли с теб и ти си ги плати

Петър Георгиев преди 29 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Предплатено е,имахме договор и изготвени фактури. Напусна обекта преди да е извършил цялата работа и беше излял кофи с боя на стените без да е имало причина или някакви пререкания между нас.”