Бутикова сграда BORISA APARTMENTS - модерен живот в хармония с природата и града

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 4 577 пъти

Влизайки в BORISA APARTMENTS ще се озовете в света на модерното жилище, където природата и градът съществуват в перфектна хармония. Открийте Вашето ново жилище в една от най-елегантните бутикови жилищни сгради в града и се насладете на безкрайни възможности, които ще се разкрият пред Вас.

Това луксозно място е създадено за тези, които ценят красотата на елегантните и семплите, умело свързани с зелената идея. Със своите впечатляващи гледки, съвременна функционалност и изключителен дизайн, BORISA APARTMENTS е уникално архитектурно  постижение, което диктува иновативен начин на градския живот.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Модерният начин на живот в BORISA APARTMENTS

BORISA APARTMENTS е сграда, която е проектирана с цел да осигури на жителите си комфорт и удобство. Сградата е съчетание на модерен дизайн и висококачествени материали. Жилищата са просторни и светли, с големи прозорци, които осигуряват невероятна гледка към града и природата.

В BORISA APARTMENTS може да се насладите на модерен начин на живот, който е в перфектна хармония с природата и града. Това е мястото, където можете да се отпуснете и да се насладите на живота, докато се наслаждавате на красивите гледки планината Витоша. Сградата предлага съвременни удобства, включително фитнес зала, сауна, басейн и много други, които ще са полезни на всеки активен човек.


Изключителният дизайн на BORISA APARTMENTS

BORISA APARTMENTS е сграда с характер, която отразява разнообразието на живота в комплекс с ограничен достъп. Нейната фасада е плетеница от дърво и камък, която излъчва топлина и уют, която се пренася във интериора с акценти от камък травертин  и мазилки с елегантни нюанси.

Съвременният дизайн на BORISA APARTMENTS играе със светлината и пространството чрез стъклени панели и панорамни прозорци, които осигуряват на всички апартаменти свежест и простор, висока звукоизолация и енергийна ефективност. Дървото, камъкът и стъклото се сливат в хармонична композиция, създавайки стилна атмосфера, изпълнена със спокойствие и топлина.

Дизайнът на BORISA APARTMENTS е измислен с голямо внимание към детайлите, като съчетава естетика, функционалност и съвременни модни тенденции. Всеки апартамент е специално проектиран, за да осигури максимално удобство и комфорт, без да се жертва стила и дизайна. От висококачествените материали до безупречният контрол на изпълнението, в BORISA APARTMENTS всичко е готово да отговор и на капризните изисквания на модерния живот. 

BORISA APARTMENTS разполага с функционални апартаменти с различни размери и разпределение. Във всяко жилище цари уютна атмосфера, удобство, простор и изобилие от естествена светлина. Апартаментите са проектирани така, че да задоволява нуждите и очакванията на своите бъдещи собственици, като им предложи дълъг списък от  необходими удобства за едно комфортно ежедневие.


Преимуществата на живота в BORISA APARTMENTS

Едно от най-големите предимства е чудесната локация. BORISA APARTMENTS е идеално разположена в един от новите и бързо развиващи се квартали на града. Тук може да се насладите на спокойствието на природата, но и да се възползвате от комуникативността на квартала, за да поддържате един активен градски живот. В близост до сградата има множество магазини, ресторанти, кафенета и зелени площи, които ще са на Ваше разположение и ще улеснят ежедневните Ви задачи и планове.

И не само това. В квартала има детски градини, училища с изучаване на чужди езици, частна детска кухня и въобще всичко, което ви е необходимо за един пълноценен и активен живот за цялото ви семейство. В непосредствена близост се намират и Южен парк, Bulgaria Mall, Paradise Center и бул. България

BORISA APARTMENTS е сграда, която е съобразена с природата и следва принципите на зеленото строителство, като се стреми  да подобри качеството на живот на хората и на околната среда.  За нейното изграждане са използвани екологични материали, които не замърсяват околната среда и енергоспестяващи технологии, за да се ограничат вредните емисии. Това е своеобразна проява на грижа за природа и всеки, който е воден от тази мисия ще е удовлетворен да живее в красива и съвременна зелена сграда.

Високото качество на материалите използвани за строителството на сградата, са избрани прецизно и много отговорно, с внимание към детайла. Това гарантира, че сградата е не само красива, но и надеждна  и устойчива  на всякакви атмосферни влияния и ситуации. Разбира се винаги държим да получаваме най-доброто за парите си и инвеститора се старае да даде адекватен отговор на това очакване от страна на бъдещите собственици.


Апартаменти и удобства

BORISA APARTMENTS има три отделни входа Acacia, Birch и Cedar и 72 апартамента, сред които разнообразие от една, две или три спални, всеки с просторна тераса и невероятна панорама към Витоша. Пространствата са проектирани с мисъл за функционалността и удобството на бъдещите обитатели, в същото време покриващи техните критерии за стил и красота. 

За придвижване между етажите са предвидени модерни и надеждни асансьори, а подземни гаражи и паркоместа ще решат с лекота въпроса за сигурността на вашия автомобил. За спокойствието на живеещите в сграда е инсталирано постоянно видеонаблюдение и жива охрана. Сградата има и собствен вътрешен двор от 2000 кв.м.


Защо да изберете бутикова сграда BORISA APARTMENTS за свой дом?

Ние сме възхитени от възможността да споделим с вас тази изумителна сграда, която не само е единствена по рода си, но и променя начина, по който живеем и работим в големия град. Със своята иновативна архитектура, уникално местоположение и модерно оборудване, Бутиковата сграда BORISA APARTMENTS диктува иновативен начин на живот в симбиоза с природата и града. 

Ние сме уверени, че тази сграда ще впечатли всеки, който я посети, и че тя ще продължи да вдъхновява следващите поколения от млади и модерни хора да мечтаят и да постигат по-добър начин на живот. 

Да предположим, че търсите удобство, лукс, функционалност и комфорт. Тогава Borisa Apartments е точно за вас! Не пропускайте възможността да притежавате едно от най-красивите и модерни жилища. Разположена на изключително място, тази сграда ще ви предложи перфектното съчетание от иновативни решения, съвременни удобства и възхитителни природни гледки.

Бутикова сграда BORISA APARTMENTS е мястото, където още от прага ще се чувствате у дома!


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта