Ако сте почитатели на минимализма, това е вашият апартамент мечта!

Публикувано на 14/01/2016 от Климентина Величкова | Последна редакция на 25/07/2016 | Видяно 5 530 пъти

Представяме ви обновен апартамент във Валенсия, Испания. Той е обитаван от пет човека - двама родители и три деца. Преди преустройството е имало проблем с местата за съхранение, тъмни ъгли, а също така тесни участъци, неудобни за разминаване. След ремонта резултатът е блестящ - просторно светло жилище, стилно съчетаващо чистотата на белия цвят с естественото благородство на дървото. А какво ви пречи във вашия дом? Направете промяната с опитни дизайнери.


Просторно фоайе

Още с навлизането в апартамента ставаме свидетели на едно просторно, светло и свежо аранжиране на мебели и цветове. Сега вече антрето е достатъчно широко, за да приветства уютно цялото семейство, както и да съхрани с лекота палта, обувки и ненужни вещи.

Вижте още: 10 тайни за обзавеждане на малък апартамент


Пейка за четене в коридора

Всеки ъгъл е използван умело, за да създаде отделен кът за релаксиране на щастливото семейство. Светлината е разпределена умело, така че да може всеки да се възползва от нейните дарове.


Изчистена и модерна минималистична кухня

Кухнята е с нови бели шкафове и плотове, а фурната е красиво вградена в стената. Лампите са "скрити" в тавана, но осигуряват достатъчна светлина. Усещаме отново чувството за простор, чистота, приветливост от доброто съчетание на цветове и материали, което е типична черта за минимализма.


В хола няма нищо излишно

За семейство от пет души е необходим голям диван, на който да могат да се настаняват удобно за отпускащи моменти. Няма нито една мебел или вещ, която да не си знае мястото в това помещение. Секцията грижливо е приютила всички предмети, които не са от първа необходимост. Холната маса е семпла, не се набива на очи, но върши чудесна работа за най-належащите вещи, от които семейството може да има нужда.

Вижте още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня


Домашен офис

На път към спалните е разположен и домашен офис, който има възможност за усамотяване при необходимост от тишина и концентрация. По продължението на коридора има места за съхранение на вещи, които по нищо не бихте познали, че съществуват.


Място за отдих

Из различни места на апартамента са предвидени кътчета за отдих, за да може всеки да намери своя покой и моменти на релаксация. Понякога са ни необходими само един удобен пуф, достатъчно светлина и интересна книга в ръка, за да отпочитем качествено.


Детската стая

Детската стая е с изчистен дизайн, за да има достатъчно място за леглата и работни места за подготовка на уроците. Отново виждаме съчетание на основните цветове и материали, които обхващат цялото обзавеждане и в детската стая. Забележете как всеки детайл е точно на място и се свързва перфектно с останалите нотки.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Баня и тоалетна в едно

Двете помещения са отделени с полупрозрочна стъклена врата, което позволява ползването им едновременно от двама души. Дизайнерите са продължили идеята и тук - съвършена подредба, удобно разположени аксесоари, семпъл минималистичен дизайн.

Ако сте се решили на преустройство или ремонт на жилището си, може да получите полезни насоки и съвети от специалистите в нашия сайт. Проучете мнения и оферти, като направите безплатна заявка за желаната промяна във вашия дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта