Преди и след ремонта

Публикувано на 23/03/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 4 569 пъти

Най-лесно се доверяваме на изпълнител, когато можем реално предварително да видим крайния резултат от предложението. Ще ви разкажем и покажем работата по две заявки на един от нашите изпълнители, а именно Йоан Николов и неговият екип. Пристига заявка, клиентът намира подходящ изпълнител и приключва успешно с ремонтната дейност-звучи като приказна история, но това е самата действителност в MaistorPlus.

Вижте още: Рубрика: Майсторите говорят


Първоначално състояние на входа

Жилищна сграда на 5 етажа има нужда от основно освежаване на вход-шпакловане, грундиране, боядисване, поставяне на гипсокартон. Услуги, в които Майстор Николов е специалист и кандидатства по постъпилата заявка. След разговори, оглед и получена оферта, клиентът наема изпълнителя и започват работа.


Резултат след намесата на специалист

Разликата след ремонта е видима и клиентът остава изключително доволен от извършената работа. Той поставя своята положителна оценка в профила на майстор Николов и всички съседи могат да се радват на един свеж, приветлив и уютен вход!

"Коректно извършена работа. Наложи се извършване и на допълнителни дейности. Всички наши забележки по изпълнението на ремонта бяха отстранени. Качеството на ремонта напълно съответства на изплатената сума."

Вижте още: 7 съвета как да направите сами истинска промяна в кухнята


Поредна успешно приключена заявка...

Озоваваме се в подобна обстановка като предната, но във входа на стара кооперация на 4 етажа в много лошо състояние с нужда от почистване, измазване, грундиране и боядисване. Тъй като майстор Николов и екипът му имат необхидмия опит и квалификация, отново са наети за изпълнението на заявката.


Промяната е наистина забележителна

Входът блесва след освежителните нотки, стените са като нови, а живеещите във входа остават впечатлени от професионализма и качеството на работа на майстор Николов и екипа му. Затова и оставят поредната положителна оценка в профила на изпълнителя:

"Работата по цялостно реновиране (замазване, шпакловане, грундиране, боядисване (блажно и латекс), лакиране, гипс-картон .....) на стар жилищен вход в много лошо състояние беше свършена отлично и в уговорения срок. Огледаха много бързо, цените им са конкурентни, а хората бяха коректни. От моя опит мога само да препоръчам двамата майстори."

Вижте още: Нуждае ли се душът ви от ремонт?


Преобразете и своя вход с помощта на MaistorPlus

Ако сте се убедили, че качествено изпълнение и истински професионализъм все още се намират, не се колебайте да пуснете и своята заявка за ремонтна дейност и очаквайте специалистите във вашия район да се отзоват с интересни предложения. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
11 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта