Стилен интериор на апартамент в Бразилия

Публикувано на 12/12/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 5 848 пъти

Вдъхновява ли ви чуждоезичната култура? Всеки поне вежднъж се е размечтавал да се запознае от близо с далечни и непознати страни като Бразилия. Вече се размечтахте, нали? Нека навлезем за малко в една екзотична атмосфера със стилния интериор на Fabio Galeazzo. Апартаментът се намира в Сао Пауло, Бразилия и е съвременен, комфортен и красив. Той нарича произведението си „Urban Forest” и казва за него, че е проект на цвят, спокойствие и светлина, като противоположност на бързината и шума на натоварените улици на града.

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун


Общите помещения

Фокусна точка на стилния бразилски интериорен дизайн е общото помещение с дневна, кухня и трапезария. Дизайнерският плетен стол е в средата на помещението и с богатата си текстилна композиция ни пренася в изкуството на бразилския стилен интериор. 


Ярки акценти внасят стил и красота

Всички добавени елементи изпъкват добре в монохромния стилен интериор, създаден от студените бетонни подове и бледи стени с цвят на изгорял цимент. Всеки предмет е уникален и има специално отредено място, където да може да блесне със цялата си изящност.


Трапезарията

Луксозният интериор на трапезарията е подчертан от черните полилеи с вътрешност на изгарящо злато. Те хвърлят топла светлина върху щурата декорация от златна купа, имитираща гнездо – „домашното гнездо“. 


Уникални маси от естествена дървесина

Дизайнът е допълнен и от две маси от естествена дървесина, лакирани с позлата, което омекотява техния грубоват вид. А небрежно облегнатата картина създава усещането за непринуденост и лекота на стилния интериор.


В хармония с естествената природна красота

Но да не забравяме, че сме в Бразилия и връзката с природата е важен елемент, създаден от картини и едри склупторни вази.


Спалнята

Ненатрапчиви цветове, изчистени линии и финес. Класическият предмет-огледалото, е заложен и в бразилския интериор за създаване на илюзията, че стаята е по-голяма. 

Вижте още: Как да изберем подходящо легло за спалнята


Кухнята

В интериора на апартамента навсякъде е вмъкнат природният елемент чрез картини, зелени цветове и цветя, разположени на всеки удобен кът. 


Практичността е на почит в този дом

Мултифункционалните предмети и големия брой шкафове създават усещането за подреденост, достъпност и комфорт. 


Банята

Отново виждаме семпъл, изчистен и стилен интериор. Всеки предмет има точно предназначение и своето отредено място.


Почерпете вдъхновение от този великолепен дизайн

Вижте още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015  

Вдъхновихме ли ви? Желаете да пренесете тази екзотичност в дома си, но не знаете как? Специалистите отMaistorPlus ще ви предложат най-добрите варианти, за да постигнете този ефект лесно, бързо и качествено. Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне за реализирането на всяка ваша интериорна идея. Сравнете получените предложения и се спрете на най-атрактивното!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ivvesstroi
Покривни услуги, София
69 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта