Кухня в бяло?

Публикувано на 12/06/2014 от Адриана | Последна редакция на 11/08/2016 | Видяно 18 954 пъти

Имайте предвид, че изборът на качествени материали за вашите кухненски шкафове и плотове, ще изиграе много важна роля в последствие. Някои материали се поддържат по-лесно от други. Препоръчваме ви да се консултирате със специалист, който ще ви помогне да изберете най-доброто за вашата кухня.


Кухня в бяло?

Бялата кухня може да бъде минималистична, с модерна съвременна визия или пък да е леко ретро. Съчетава се много добре с по-тъмни и ярки цветове, както и с естествени материали. Класическото “черно и бяло” създава лек драматизъм в помещението и продължава да се възприема като една от най-стилните и елегантни комбинации.  В тази статия сме ви подготвили топ идеи за кухня в бяло, а ако нямате търпение да приложите някоя от тях в собствения си кулинарен кът, не се колебайте да заявите ремонт на кухня, напълно безплатно, още днес!

 


Комбинация от наситени нюанси и изчистени шкафове

Ярките цветове пък имат силно въздействие върху сетивата, когато са в съчетание с бели кухненски шкафове. А дървените работни плотове и подови настилки създават усещане за истинска бяла хармония в кухнята.

Вижте още: 10 идеи за кухненски остров


Бялото никога не излиза от мода

Бялото е неутрален цвят, който често присъства в интериора и сякаш не излиза от мода. Помещенията, в които белият цвят преобладава, изглеждат някак по-просторни, по-светли и чисти.

Може би това е и една от причините бялата кухня да е спечелила толкова много женски сърца. От друга страна, бялото изисква да бъде почиствано редовно, за да не губи блясъка си.


Вдъхновихте ли се?

Събудихме ли желанието ви да реализирате мечтаната си кухня, в която главна роля играе белият цвят? В MaistorPlus ще откриете майстори, строителни бригади и фирми, които ще ви предложат индивидуално решение за вашия интериорен проект. Сравнете оферти от водещи специалисти за проектиране или ремонт на кухня. Направете безплатна заявка, сравнете оферти, проучете бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители и отзивите към тях, и направете оптимален избор! 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта