Изпращаме месец май с дъжд от заявки

Публикувано на 28/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 07/09/2016 | Видяно 2 354 пъти

Посрещнахме месец май с Деня на труда и Гергьовден, а го изпратихме с Деня на българската просвета и култура и Изборите за Европейски парламент. Вълненията ни бяха придружени от слънчеви майски дни и разхлаждащи валежи от заявки за ремонти. Ето го и нашия месец май накратко:

MaistorPlus започна месец май в нов офис. Както всяко преместване на ново място, и нашето беше съпроводено с ремонтни дейности и освежаване на помещенията. Благодарение на изпълнителите в сайта, много бързо се справихме с тези препятствия и вече се радваме на нашия просторен и уютен втори дом :)

Вижте статията за преместването ни в новия офис

Майстор на месеца

През месец май особено активен в сайта беше Антон Петров (ЕТ “Венетон”), който добави още 3 положителни оценки към бизнес сайта си. Антон Петров e доказан специалист в сферата на електроуслугите - убедихме се в това и го награждаваме със заслужената титла“Майстор на месеца”.

Майстор на месеца: ЕТ “Венетон”

Клиентите говорят

Михаил е от Бургас и не за първи път ползва услугите на MaistorPlus. Ето защо той не се поколеба да потърси изпълнител от сайта за изработката на дървените рафтове за неговата библиотека. Нает и оценен по заявка му е Красимир Атанасов - майстор в категория “Мебели и обзавеждане” за района на град Бургас.

Клиентите говорят: Изработка на дървени рафтове за библиотека в Бургас

Бизнес сайт на месеца

В началото на месец май къмMaistorPlusсе присъедини Алумина дизайн - специализирана фирма за дограма и остъкляване, парапети и сухо строителство. Скоро след това Алумина дизайн се погрижи за бизнес сайта и за доброто си представяне. В края на месеца вече може да се похвали с първите си спечелени и извършени заявки.

Бизнес сайт на месеца: Алумина дизайн

Ценови съветник

В последните години тапетите започнаха да се завръщат в интериора. Декорирането на стените с правилния вид тапети би могло да придаде стил и индивидуалност на всяко помещение в дома ви. Избрахме да ви запознаем с факторите, които са определящи за цените при лепене на тапети.

Ценови съветник: Лепене на тапети - цени

Основно търсене по категории:

Докато чакаме астрономическото лято, няма да излизаме за работа без чадър… синоптиците предвиждат валежите в MaistorPlus да не спират :)
 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта