Изработка на дървени рафтове за библиотека в Бургас

Публикувано на 07/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 11 661 пъти

Михаил живее в Бургас и обича четенето. Като всеки любител на книгите, той изпитва особена гордост със своята домашна библиотека. Освен че съхранява семейното книжно наследство, с времето Михаил добавя към него и друга любима литература. Тогава се появява и нуждата му от библиотека със стабилни рафтове, които да устоят на тежестта на книгите.

Михаил е от клиентите на MaistorPlus, които не ползват услугата за пръв път. Затова при нужда от ремонт, той знае къде да потърси подходящ майстор.

Стъпка 1: Заявяване на ремонт

В своята заявка Михаил дава подробно описание на дейността, която трябва да се извърши:

“Библиотека с вид на колона.

Трябва да се сложат допълнително дървени плочи, играещи ролята на рафтове за книги.  Тъй като рафтовете са за книги, то влакното на дървесината трябва да е успоредно на оста на пироните. Самият ремонт се налага точно защото въпросните дървени плочи се счупиха под тежестта на книгите, защото влакното на дървесината беше перпендикулярно на оста на пироните.”

Той избира майсторите, които ще получат заявката, да бъдат специализирани в сферата на“Мебели и обзавеждане”за района на град Бургас. Така започва неговото търсене на майстор в сайта.

Стъпка 2: Разменяне на телефони

Още същата вечер по заявката на Михаил кандидатства Красимир Атанасов. От 8 години Красимир се занимава с производство и монтаж на мебели за дома и офиса. В профила си той е качил снимки на някои от проектите, които е извършил, и Михаил се запознава подробно с работата му. Вече е почти сигурен, че Красимир Атанасов би могъл да се справи с изработката и поставянето на рафтовете за неговата библиотека. Тогава Михаил натиска зеления бутон“Размени телефони”и след проведен разговор, кани майстор Краси на оглед.

Стъпка 3: Наемане на майстор

За специалист с опита на Красимир Атанасов изработката на желаните рафтове за библиотеката не са никакъв проблем. А и ценовата му оферта влиза в бюджета на клиента. Следваща стъпка - майстор Краси се захваща на работа, а през това време Михаил влиза в профила си в MaistorPlus и избира бутона“Наеми майстор”.

Стъпка 4: Оставяне на оценка

Майстор Краси изработва и монтира осем рафта за новата библиотека на Михаил и поставя дръжки на вратичките на библиотеката. Единственото, което остава, е той да бъде възнаграден за старанието и добрата работа с положителна оценка:

"Изключително доволен съм от извършената услуга. ПДЧ плоскостите бяха кантирани с фурнир, съответстващ на цвета на мебелите, както и самите повърхности бяха с подходящ фурнир на повърхността си. Красимир има много добър начин на работа, работи прецизно и точно, като всякакви стърготини биват събрани в торбичка. Допълнително сложи дръжки за някои вратички на мебелите. Най-важното - влиза в положението на клиента си и направи поставянето вечерта. Силно го препоръчвам и ще ползвам услугите му и в бъдеще."

Вижте оценката

Заключение:

Майстор Краси спечели първата си положителна оценка в сайта, а Михаил се радва на новата си библиотека. Ето как MaistorPlus помага на клиентите в търсенето на подходящ майстор за техния ремонт, а на майсторите - в намирането на нови клиенти.

Ако имате идея за изработка на мебели по поръчка, потърсете изпълнител като направите заявка в сайта и сравнете предложенията на майстори и фирми в цяла България.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
102 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта