Уютни беседки за приказна градина

Публикувано на 07/03/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 21 861 пъти

Ако сте от късметлиите, които разполагат с двор, вижте идеи за беседки, които може да го превърнат в градина от приказките.

Дали на света има човек, който не мечтая да разполага с красив двор, където да разпуска и да се събира с приятели? Едва ли! Предлагаме ви някои идеи за красиви и практични беседки, които могат да превърнат и най-обикновеното място в приказна градина.

Ако сте от късметлиите, които разполагат с двор, и си харесате някоя от беседките, може да поверите изпълнението на специалистите, предлагащи дърводелски услуги, които са регистрирани в MaistorPlus.


Малка градинска къщичка

Това е точното предложение за любителите на дървесината. Ако обичате дървените орнаменти и миризмата на трупи ви отпуска, погледнете това страхотно предложение. Конструкцията е стабилна. Беседката разполага с подиум, който би могъл да компенсира при наличието на наклонен терен. Покривът също е достатъчно здрав, така че да ви подслони в градината, дори ако навън вали.

Вижте още:GazeBox - сгъваем гараж-беседка за зима и лято


Функционалност и удобство с градинска беседка със склад

В случай че сте запален градинар, тази идея за беседка непременно ще ви хареса. Това е стабилна постройка тип "барака", която в едната си част представлява складово помещение. В него можете да поберете всевъзможни градински приспособления. Предната част е оставена отворена и е прекрасен градински кът, подходящ не само за топлите месеци, но и за зимата, тъй като би могъл да се затвори с ветробрани.

Вижте още: Разкошни екзотични цветя, които може да отгледате у дома


Градинска беседка за любителите на отворените пространства

Ако искате да имате сушина на двора, но не желаете тежки конструкции, може да заложите само на дървен покрив. Конструкцията е достатъчно здрава, за да издържи на дъжд, дори сняг. Този вариант обаче е подходящ единствено за равен терен, върху който вече е положена основа.


Лека конструкция за топлите дни в градината

Ако предпочитате по-леките конструкции, тази идея ще ви хареса. Основата на тази беседка отново е подиум, който я повдига от земята и я изолира. За разлика от предишното ни предложение обаче, дизайнът тук е заложил на леки метални конструкции. Покривът наподобява шатра и може да се сваля, за да се почиства или зазимява.


Градина, приютила разкоша на Ориента

Търсите ли нещо по-екзотично? Значи последното ни предложение е специално за вас. Тази лека конструкция напомня на шатра с балдахини от Близкия Изток и именно в това се крие чарът й. Тук е заложено най-вече на отворените пространства и шарената сянка. Летвите по покрива са поставени на известно отстояние една от друга, за да бъде максимално проветриво.

Убедени сме, че поне едно от нашите предложения е грабнало сърцето ви. Ако това е така, може да изберете дърводелец от списъка с регистрираните в MaistorPlus специалисти. На сайта ни ще откриете списък с професионалисти, с които може да обсъдите идеите и очакванията си, а също и пространството и бюджета, с които разполагате. Ако пък вече имате готов проект в главата си, може да го заявите на сайта ни напълно безплатно, за да получите най-изгодните условия за изпълнението му.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта