GROHE Eurosmart – кухненски смесители за всеки дом!

Публикувано на 19/11/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 06/04/2022 | Видяно 4 960 пъти

Тенденциите в обзавеждането на дома непрекъснато се променят. Все по-често кухненската зона се обособява като част от хола и получава ключова роля в цялостния интериор. Като резултат, кухнята вече не е просто място за приготвяне на храна, а се превръща в сърцето на дома, където основен акцент се поставя върху смесителя.

Индивидуалните решения и съгласувани цялостни концепции набират все повече популярност. Обновената серия кухненски смесители GROHE Eurosmart е готова да поеме отговорността да бъде главен герой в кухнята и да внесе гъвкавост и удобство в зоната около мивката. Серията предлага различни модели, подходящи за всяка кухня, на достъпни цени.


Открий това, което търсиш!

Кухненските смесители Eurosmart осигуряват свобода на избора, и гарантират, че всеки ще открие точно това, което търси. Серията предлага модели с чучури в три размера, C- или U-образна форма и два вида покритие, които да отговорят на личния стил на различните потребители. Освен с красив външен вид, смесителите Eurosmart впечатляват и с практични и удобни характеристики. Издърпващ се накрайник и подвижен чучур например осигуряват оптимална гъвкавост в кухнята.

Иновативните технологии, интегрирани в обновената серия кухненски смесители подобряват цялостното потребителско преживяване – още от монтажа на продукта. GROHE Fast Fixation Plus се грижи за бързото и лесно монтиране на смесителите, съкращавайки времето за инсталация с до 70%.


Пести вода и енергия!

Серията Eurosmart помага на потребителите, за които опазването на ресурси е от значение, да пестят вода и енергия. С технологията GROHE SilkMove ES при централна позиция на ръкохватката от смесителя тече студена вода, а технологията GROHE EcoJoy намалява водния дебит, без да прави компромис с качеството, благодарение на аератор, който обогатява струята с въздух.


GROHE Zero

Освен това всички модели на серията са оборудвани с технологията GROHE Zero. Отделни вътрешни водни пътища осигуряват чиста вода, тъй като не позволяват досег до частите от олово и никел на смесителя. А допълнително предимство е и липсата на контакт между тези водни пътища и повърхността на смесителя. По този начин се образува бариера, която предотвратява нагряването на тялото на смесителя и риска от изгаряне при допир. Това прави серията Eurosmart изключително безопасна и подходяща за домакинства с малки деца.

GROHE Eurosmart осигурява широк избор и гарантира, че ще откриете точно това, което търсите. Серията покрива всички потребителски изисквания, от красив дизайн, през удобни функции, до достъпна цена.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта