Perfera oт Daikin - климатикът, който ще отговори на всички ваши изисквания за ефективност и комфорт!

Публикувано на 03/08/2020 от Елизабета Костова | Последна редакция на 27/08/2020 | Видяно 6 886 пъти

Разгледай предложенията на Daikin

 

Всеки собственик на жилище заслужава енергийно ефективен климатик, който да отговаря на нуждите на отопление, охлаждане и пречистен въздух. Да, има и такива уреди, чиито качества и метод на работа са безспорни. Не се чудете дали да вложите по-голяма сума за добър климатик. Инвестицията наистина си заслужава и ще ви се отплати десетократно.

Климатизацията на дома е процес, който трябва да ви осигури безопасност и устойчиво решение. А уредите от ново поколение вече имат и чудесен бонус – интелигентно управление. Защо обаче е добре да се спрете на такъв модел и какви са неговите качества? Ще ви представим неоспоримите предимства на съвременните климатици и едно неустоимо предложение от Daikin.

”Advertisement”


Енергийна ефективност

Защо да изберете Perfera от Daikin?

 

Напълно възможно е климатикът да не натовари сметката ви за електричество. Стига да направите правилен избор, няма да се страхувате от цифрата в края на месеца. Енергийната ефективност на всеки уред е решаваща да направите покупка. Когато говорим обаче за климатици от ново поколение, то няма как да не обърнем внимание на следните неща:

  • Клас до A+++, което ви гарантира изключително голяма икономичност. Освен това тези модели разполагат и със система за пестене на енергия, която отчита дали в стаята има хора. По този начин настройките автоматично се регулират и се намалява потреблението на енергия.
  • Ниско въздействие върху околната среда – хладилният агент тип R-32 е чудесната алтернатива на стандартните хладилни агенти. Той е със значително по-ниско въздействие върху околната среда. Това допълнително оказва влияние за висока енергийна ефективност.
  • Инверторна технология за управление – благодарение на нея, климатикът изразходва само толкова енергия, колкото е потребно за да постигне комфортни температури във вашия дом.

Всички тези характеристики ще намерите в модела Daikin Perfera FTXM-N. Какво още обаче може да ви предложи този климатик?


Чист въздух

Производителите все по-често обръщат специално внимание на качеството на въздуха в помещенията. Как е възможно това?

  • Технология Flash Streamer – осигурява по-чиста и здравословна вътрешна среда.  Тя използва електрони, с които предизвиква химически реакции с частиците във въздуха. По този начин се унищожават алергените, а неприятните миризми остават в миналото.

  • Тази технология е еднакво функционална както през летните жеги, така и през студените месеци. С нейна помощ ще имате здравословна среда, в пределите на собствения си дом.

 


Тиха работа

Едно от все по-честите изисквания на потребителите на климатици е безшумната работа. Daikin Perfera напълно отговаря на тези условия!

  • Нивата на шума на вътрешното тяло са драстично намалени, за да могат да осигурят почти безшумна работа и да не безпокоят вашата почивка.
  • Този тип климатици са изключително подходящи за градски условия, поради тихата работа на външното тяло.


Интелигентно управление

Възможността за интелигентно управление не е никак за подценяване. Тя дава несравнимо удобство да контролирате климатика си от разстояние.

  • Съвременните модели имат специални приложения, с които можете бързо и лесно да управлявате климатика си.

  • Чрез онлайн контролер може да задавате температурата дистанционно, дори и да сте извън дома.

  • Имате възможността да следите потреблението на енергия и да контролирате разходите.

Съвременните климатици притежават много екстри, които осигуряват несравним комфорт на всеки собственик на жилище. Инвестицията в модел от висок клас си заслужава всеки лев. Моделът, който притежава всички изброени характеристики и ще бъде чудесен избор за всеки дом е Daikin Perfera FTXM-N.

За повече информация посетете сайта на нашите партньори от Daikin.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта