TESY е любимата българска марка на потребителите

Публикувано на 18/07/2018 от Реклама | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 1 459 пъти

Българската компания TESY бе отличена с първо място в категорията „Любима българска марка“ в десетото юбилейно издание на потребителската класация „Любимите марки”. Общо над 42 000 човека дадоха своя вот в трите етапа на гласуване, като TESY заслужи отличието в категорията с голяма преднина пред конкурентите.

„Всяко първо място е страхотно признание за която и да е компания, но няма как да не сме една идея по-щастливи, че сме отличени с първата позиция в категорията „Любима българска марка“. Ние в TESY вярваме, че България е чудесно място да правиш бизнес, стига да имаш желанието, визията и добрите практики“, заяви Галена Симова, Директор Маркетинг в компанията.

Освен първото място в „Любима българска марка“, TESY заслужи още две отличия – второ място в категория „Бяла и черна техника“ и трето място в категория „Любим работодател“.

„Ние в TESY вярваме, че колкото повече дадем, толкова повече ще получим. Целта ни да бъдем предпочитан работодател е обвързана с много сериозна стратегия и инвестиционна програма, която да изпълни намеренията ни, свързани с битовата среда и интериора на завода, мястото за почивка и други удобства за служителите ни. Вярваме, че това е нещо, което дължим на хората, които са се доверили на TESY в качеството ни на работодател. А тази награда ни дава увереност, че се движим в правилната посока“, заяви Таня Пейчинова, Директор „Човешки ресурси“.


Поредни отличия за TESY

През 2018 г. TESY се включи в 4 от 35-те категории на конкурса – Българска марка, Иновативна марка, Бяла техника и Любим работодател, като и в четирите бе поставена сред Топ.

През изминалия месец TESY взе и две награди от конкурса за иновации на b2b Media. Българската компания заслужи второто място в категория „Иновативна компания на годината“ за разработването на приложението tesyCloud, което позволява на потребителите да управляват от дистанция през интернет своите конвектори и бойлери от TESY Smart семейството. Иновативният Modeco Cloud, умният бойлер на TESY, пък получи трето място в категорията Технологична иновация на годината.

Компанията беше отличена и по време на 19-то издание на рекламния фестивал ФАРА (Фестивал на асоциацията на комуникационните агенции в България).

Това са поредните признания, които TESY получава за иновативните си продукти, след като компанията беше отличена с първо място в категория „Качество на стоките“ от престижните Forbes Business Awards през 2017 г., както и с наградата True Leader на ICAP.

За Любимите марки

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата, в чиято 10-та годишнина сме през 2018 г., е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. Любимите марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта