3 нови продукта от TESY за ефективно отопление и топла вода в нашия дом

Публикувано на 15/06/2023 от | Последна редакция на 15/06/2023 | Видяно 4 779 пъти

В нашия постоянно променящ се свят, иновацията е ключът към успешното развитие на бизнеса. В това отношение, българската компания TESY вече 30 години оставя ярки оптечатъци, налагайки се сред  водещите производители на интелигентни решения за отопление и топла вода в редица държави, и отличитавайки се с иновативност и устойчив стремеж към бъдещето.

Тази година TESY обяви, че старт на изграждането на нов завод за термодинамични бойлери в Шумен, който да отговаря на нарастващото търсене и очаквания на клиентите.

Стойността на инвестицията в петата производствена база в портфолиото на фирмата е над 50 млн. лева и е очертава като модерен и иновативен проект, впечатляващ с мащабност и съвременност.

По план новият завод трябва започне да работи до края на 2024 г. и ще отговаря на модерните изисквания за производителност, безопасност и енергийна ефективност. Фокусът на производството ще са термодинамичните бойлери, какъвто е и представеният тази година от бранда АquaThermica Compact. Освен термопомения бойлер, силно впечатление правят и две нови попълнения в продуктовата гама на компанията: термопомпата MultiThermica и дизайнерски издържания конвектор FinEco Cloud с функция AirSafe


Продукти с премиера през 2023

Вдъхновени от неуморния прогрес и стремежа към иновации, компанията TESY с радост представя тези нови продукти за 2023 година:

  • Термодинамичен бойлер АquaThermica Compact

Термодинамичният бойлер АquaThermica Compact е новото предложение на TESY за ефективно отопление на водата в домовете. Този иновативен продукт предлага няколко ключови предимства, които го правят избор номер едно за потребителите, а именно висока енергийна ефективност,  компактен с функционален дизайн.

Бойлерът АquaThermica Compact е снабден с термодинамична технология, която значително намалява разходите за електроенергия и водопотребление, като в същото време осигурява ефективност и комфорт. АquaThermica Compact е създаден с внимание към детайла и удобство за потребителите. Бойлерът е с компактни размери, което го прави идеален за малки жилища или помещения с ограничено пространство. Той може лесно да се монтира на стена или да бъде интегриран в съществуваща отоплителна система. Благодарение на своята функционалност и удобство, АquaThermica Compact осигурява максимална удовлетвореност за потребителите.

TESY продължава да дава път на  иновациите, като включва в АquaThermica Compact интелигентни функции и контрол. Потребителите могат да регулират температурата и режимите на работа на бойлера от всяко място, използвайки приложението на TESY за смартфони. Това предлага гъвкавост и удобство, като позволява на потребителите да контролират своя бойлер дори когато не са у дома.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

  • Термопомпа MultiThermica

Следващият продукт, който TESY представя през 2023 година, е термопомпата MultiThermica. Тя е разработена с цел да осигури ефективно и икономично охлаждане и отопление в домовете. MultiThermica използва ефективно наличната топлина от околната среда, която служи като възобновяем, чист и безплатен източник на енергия, за да генерира отопление и топла вода.Термопомпата е изключително ефективна, като осигурява значителни икономии на енергия и същевременно намалява вредното въздействие върху околната среда.

TESY MultiThermica е снабдена със съвременен контролен панел, който позволява лесна настройка на желаната температура и режими на работа. Термопомпата може също така да бъде свързана със смарт устройства и управлявана чрез приложение за смартфон, което дава на потребителите пълен контрол върху климатичната система на техния дом. Това предлага удобство и гъвкавост, като позволява на потребителите да настройват температурата според своите нужди и предпочитания, дори когато не са у дома.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

  • Електрически конвектор FinEco Glass Cloud с AirSafe технология

TESY не пренебрегва и електрическите конвектори, като въвежда на пазара модела FinEco Glass Cloud с AirSafe технология. Този конвектор предлага комбинация от функционалност, елегантен дизайн и най-нови технологични иновации.

FinEco Glass Cloud е снабден с високоефективни нагревателни елементи, които осигуряват бързо и равномерно разпределение на топлината в помещението. С AirSafe технологията, конвекторът се осигурява със защита от прегряване и автоматично изключване при ниско ниво на кислород. Това гарантира безопасността на потребителите и спокойствието им при използването му.

FinEco Glass Cloud се отличава с елегантен дизайн, който се вписва перфектно във всяко интериорно решение. Конвекторът има плосък стъклен панел и изчистени линии, което го прави не само функционален, но и стилен акцент в помещението.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

 


Бъдещето пред TESY

TESY продължава да бъде водещ производител на иновативни и висококачествени изделия, и с представените през 2023 година нови продукти, бранда поставя нови стандарти в бранша. От висока енергийна ефективност и интелигентни функции до стилен дизайн и удобство, тези продукти са създадени с цел да отговорят на нуждите и предпочитанията на съвременните потребители. Иновациите, функционалността и високото качество ги правят предпочитани на пазара, а TESY е компания, която гледа към бъдещето с оптимизъм и амбиция.

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Гошко Покриви
Покривни услуги, София
20 извършени проекта