Да намерим приложение на старата шевна машина!

Публикувано на 08/08/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 5 092 пъти

В много домове има по една, ползвана от нашите майки или баби, стара шевна машина. В повечето случаи обемният уред стои неизползваем в някой ъгъл и само заема място. Колкото и да променяме интериора, шевната машина все не успява да се впише, а някак не ни се иска да я изхвърляме. Ето няколко решения:


Щанд за лимонада

Използвайте непотребната вещ, за да си оформите чудесен лимонаден кът на предната веранда. Подредете високи чаши с прясно изцедена домашна лимонада, добавете току-що опечени сладки и украсете с вазичка с цветя. Поканете гости и се наслаждавайте на приятния следобед.

Вижте още: Креативни начини за повторно използване на стара стълба


Удобство за кокетки

Разкошният вид след промяната, настъпила у тази шевна машина, нищо не подсказва за нейното утилитарно минало. Бяла боя, изящни чекмеджета, дори удобен стол с пухкава седалка. Кой би предположил, че вашата тоалетна масичка някога е била нещо различно.


Нощно шкафче

Тук не е променяно много. Сложена е само нова горна повърхност в цвят, съчетаващ се добре с интериора на спалнята. Така старата шевна машина се трансформира успешно в стилна помощна нощна масичка. Не изглежда ли страхотно!


Дори в банята

Стара шевна машина Singer намира неочаквана реализация като продължение на мивката в банята. Вместо конци и игли, в чекмеджетата й може да си държите сапуните и маските за коса.


Три в едно

Тази преродена за нов живот машина е с тройна функция. Служи за маса, за работен плот, както и за тоалетна масичка. Симпатичните й чекмеджета побират гримове, химикалки, всякакви джунджурийки.

Вижте още: Защо да не изхвърляме старите мебели


Масичка за градинарство

Изнесете старата шевна машина на двора и смело я използвайте за помощна повърхност при пресаждане на цветя, за съхранение на градински принадлежности или опора на лейката за цветя.

За трансформацията и на вашата шевна машина в мебел, която ще ви е по-полезна и необходимо, потърсете помощ от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Представете безплатно проекта си в сайта и сравнете получените оферти, за да се сдобиете с нова и красива вещ на мястото на друга, която отдавна не използвате.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта