Креативни и колоритни мултифункционални мебели

Публикувано на 01/08/2015 от Десислава Лакова | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 5 100 пъти

Бразилската колецията "Хибрид" All and Ecirc дизайн в сътрудничество с Хосе Мартон, са мултифункционални мебели, извадени като от приказка. Наподобяващи на вретеновидни близалки, те изпълняват двойната функция на помощна масичка и лампа. Свежите им цветове ще добавят настроение към всяка къща, а нестандартния им и ексцентричен дизайн ще впечатли всеки един ваш гост.

Вижте още: Маса, гъвкава като акордеон - концепция, впечатляваща с мултифункционалност


Диванът Клео

"Клео" е осмоъгълен, четиристенен модулен диван по проект на дизайнерката Барбата Пийс. Тук функциите са много, което се постига чрез разместване на 4 по-големи части. Модулът може да бъде удобен диван с облегалка за двама или пък страхотно арт допълнение в хотелско лоби, в което има две части за сядане, а средната част се превръща в своеобразна прегарда, осигуряваща уединение.


Столчета, дошли като от нищото

На пръв поглед това е една напълно обикновена секция с цветни детайли. Виждали сме подобни в повечето мебелни магазини и в домовете на редица наши приятели. Вгледайте се обаче малко по-внимателно....


Магически резултат

Секцията може да се разделя и да се превърне в дълъг конзолен модул. По-интересното е как цветните части се вадят и за минути можете да сглобите столове и маса. Цветни и игриви, те създават прекрасно настроение, а и съхранението им е доста практично. Това се казва функционална секция!

Вижте още: 6 функционални разтегателни маси за ефективно оптимизиране на пространството


Креативни и колоритни мултифункционални мебели

През последните години малките апартаменти станаха изключително търсени особено в големите градове. Ако живеете в малко жилище има редица неща, които можете да вземете предвид, за да оптимизирате пространството си. Закупуването на мултифункционални мебели може да бъде функционално решение, но и креативно, забавно и ефектно интериорно допълнение. Ако имате нужда от професионален съвет за вашето жилище интериорните специалисти, регистрирани в MaistorPlus, са насреща.


Един по-различен диван

Модулът се превръща и в стилна маса за хапване или пък интересен елемент от интериора- пирамида, на която можете да поставите ваза с цветя или пък чаша вино.


Нежна нотка

Тази ниска холна масичка, част от същата колекция, съчетава функцията на маса, ваза и огледало от долната част, което може да служи и за закачалка. Много оригинално решение, което ще предотврати разливането на вода, ако вазичката е самостоятелна единица.


Колекцията "Боксети"

Колекцията "Боксети" е специално създадена за оптимизиране на малки пространства. Визията на модела е доста хай-тек, линията е семпла и модернистична. Модулът може да се превръща в диван с едно или три места. Ако вдигнете страните, ще се образува дълга маса. На задната страна можете да вдигнете две от страните и да получите място за сядане и удобен работен плот, където да поставите лаптопа си.

Ако някоя идея ви е харесала или пък имате своя, свържете се със специалистите по дизайн и изпълнители за мебели по поръчка, регистрирани в MaistorPlus. Или заявете проект напълно безплатно, след което ще получите предложения, сред които да направите своя избор. Можете също така да разгледате профилите на специалистите и техните реализирани проекти, както и оставените им оценки за извършена от тях работа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта