Направи си сам неконвенционални коледни дръвчета

Публикувано на 01/12/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 6 914 пъти

С наближаването на празниците в края на годината постепенно ни обхваща коледното настроение и искаме да го предадем и на своите близки. Украсяването на дома е приятно и вдъхновяващо занимание, а когато е съчетано с новаторски дух, може да се превърне в истинско приключение.

Разгледайте следващите странни и оригинални коледни елхички и почерпете идеи за забавен и нестандартен начин да посрещнете празниците. Ако пък имате нужда от професионална помощ при подредбата и интериора на дома си, можете бързо и лесно да я откриете при нас.


Оцвети и сглоби сам елхата!

Много свежа и оригинална идея за празнично дръвче. Използвани са стари и непотребни дървени летвички, които са боядисани с два вида зелена боя, наподобяващи гамите на истинската елха.

Вижте още: 5 начина да поканите Дядо Коледа у дома


Като заговорихме за дървени летви...

Непотребният дървен материал - летви, дъски и т.н., определено може да намери достойно приложение, нужни са само желание и креативност. Симпатичните малки подаръчета, поставени в края на авангардните клончета, създават завършен вид на коледното ви дърводелско начинание.


Изящно носеща се във въздуха елха

Когато коледното ви дръвче не е здраво стъпило на земята, под него остава повече пространство за поставяне на по-големи подаръци! Но освен това очевидно предимство, тази плаваща елха е невероятен празничен акцент за вашата дневна.

Изработена е от поставка, закрепена за тавана, от която се спуска тел за бижута и коледни украшения, закрепени с кукички. Ефектът е невероятен.


А какво ще кажете за светещо дръвче?

Проектът е дело на британския дизайнер Барет Пю и е създаден по поръчка на магазин в голям лондонски търговски център. Светещата елхичка е пожънала голям успех и традиционно е поръчвана като оригинална коледна украса през годините.


Разкошна светеща алтернатива за дворното пространство

Тези елегантни елхи, които се предлагат в различни размери, са вълшебна декорация за двора на вашата къща. Мекото сияние около тях прави всичко наоколо особено атрактивно и създава романтична атмосфера.


Прелестна елхичка за малък апартамент

Жилището ви е малко и смятате, че в него няма място за коледна елха? Ето че има решение - стилен стикер за стена, който успешно внася празничния дух в дома ви. През януари спокойно можете да отлепите лепенката и да не се притеснявате за други остатъци от елхата ви като клонки, иглички и кръстачки.


Стенно коледно дръвче с украса

В този вариант елхичката е нарисувана върху стената, а с помощта на малки пирончета са създадени идеални условия за окичване на празничен гирлянд.

Вижте още: Естествени коледни елхи за усмихнати и светли празници


Ако нямате истинска елха, и стълбата ще свърши работа

Никак не е традиционно, но е изненадващо красиво. Просто разпънете стълбата и използвайте въображението си да я украсите. Ще се учудите какви резултати могат да се постигнат с наличните ресурси и колко необикновена Коледа ще имате.

Какъвто и вариант да изберете за вашето коледно дръвче, най-важното е да се заредите с добро настроение и да бъдете заобиколени от любимите ви хора. При желание за по-мащабни разкрасителни процедури на жилището, пуснете безплатно заявка за своя проект в MaistorPlus и сравнете офертите на специалистите. В сайта ни можете да прочетете описание за тяхната дейност, включително и обратна връзка, оставена от предишни клиенти. Весели празници!


Тагове:

Празници

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта