Как да обзаведем според зодията: Близнаци

Публикувано на 01/06/2022 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 01/06/2022 | Видяно 1 550 пъти

Обзавеждането и декорирането на дома може да бъде интересно и забавно занимание, особено когато може да покажем своята индивидуалност. А кой може да се справи с това по-добре от един представител на зодия Близнаци? Представителите на зодията са динамични, изпълнени с енергия и обичащи да експериментират. Имат силно изявено въображение, което е тясно свързано и с начина, по който изпълват дома си с различни цветове и интересни елементи. С ексцентричния, нетрадиционен и модерен подход към интериорния дизайн могат да превърнат дори най-скучното пространство в истинско бижу.

Преди да започнете с интериора на дома, бъдете сигурни, че всичко е изрядно. Потърсете услугите на специалистите в ремонтните дейности, регистрирани в MaistorPlus.


Разнообразието е ключът към успеха

Представителите на въздушните зодиакални знаци не са почитатели на еднообразието и обичат да излизат извън рамките. Нетипичните им характери и начин на мислене се пренасят и в интериорните им виждания. Влизайки в дома на представител на зодия Близнаци ще забележите пъстра цветова палитра и открояващи се декорации. Колкото по-странен е един цвят, толкова по-близо е до възможността да присъства в дома им. В къщата на Близнаците трябва да има ярки цветове, излъчващи топлина. Помислете за ярко зелени, цикламени, розови, ярко сини и неоново лилави цветове. Всичко, което заобикаля въздушните представители трябва да излъчва живот.

  • Изберете различни цветове за всяка стая.
  • Заложете на съвременни и модерни интериорни решения.
  • Пролетните цветове са добре дошли в дома ви.
  • Жълтият и зеленият цвят са най-подходящите според астрологията.

Избягвайте безинтересни и приглушени цветове. Земните тонове не са за предпочитане, като може да ги замените с топли и студени цветове, асоциирани с пролетта. Кафявото е прекалено скучно и не съвпада с тяхната философия за живота.


Концепция за комуникация

Тъй като представителите на зодия Близнаци са забавни и изключително бъбриви, е много важно да има подходящо пространство, където да съумяват да събират своите близки и да се отдават на социалните си умения. Офорлението на такава зона в дома ви не е никак сложно, независимо с какво пространство разполагате. Изберете голям и комфортен диван, столове и фотьойли, кръгла маса, а защо не и бар пълен с различни напитки? Просторната трапезария, в която да организирате вечери за приятелите и семейството, е още една прекрасна опция за комуникативно пространство. Насочете се към организацията на пространства, които биха били подходящи за домашни събирания, гледане на филми и играене на настолни игри.


Пролетно настроение през цялата година

Зеленината е благоприятстваща не само за естетиката на дома ви, но и за свежестта и качеството ви на живот. Близнаците са целеустремени и могат да се адаптират към всяка среда. Любознателни и търсещи нови знания постоянно.

  • Гъвкавостта на филодендрона го прави перфектния спътник за Близнаците. Класическо растение и едно от най-популярните за отглеждане в дома, тъй като не е особено взискателно. Характерно е бързото развитие и увеличаване на размерите му.
  • Въздушните растения са друг интересен избор, поради различните си характеристики и визия. Тези растения си набавят вода и хранителни вещества от въздуха, като не се нуждаят от почва. Не им е необходима силна светлина, като дори са подходящи и за помещения с флуоресцентна светлина.
  • Лавандулата е идеално попадение поради нежния си аромат и красиви цветове. Придава атмосфера дори и в най-напрегнатите дни.
  • Азалията е друго растение прилежащо към зодия Близнаци. Красивите и нежни цветове са атрактивни за окото. Символ на любов и привързаност са подходящи за подарък за близък, представител на зодията.


Предложения за обзавеждане на различни помещения от дома на представителите на зодия Близнаци

Близнаците са знак на двойнственост. Родените под този знак не са впечатлени от еднообразието. Привличат ги дизайнерските стилове и отличаващите, и запомнящи се елементи. Преходните стилове им допадат, тъй като смесват традиционния и съвременен интериорен дизайн. Това е най-доброто от двата свята и Близнаците го обожават! Нали така?

  • Дневната трябва да бъде един приятен хаос. Стените трябва да бъдат в ярки цветове – зелено, жълто, лилаво, розово, бяло, ако виждате съответните цветове в градината значи е добре да бъдат и на стените. Да има лесен достъп до телевизора и конзоли за игри. Близнаците имат нужда от растения, абстрактно изкуство, нещо интересно, което изпъква в стаята. Поради комуникативността и чувството за хумор, характерни за зодията, е необходимо да се насочите към удобна, модерна и запомняща се крайна визия.
  • Кухнята наподобява на научна лаборатория. Електроуредите и джаджите трябва да бъдат в изобилие. Заложете на декоративни елементи като висяща престилка на стената и ръкохватки. Експериментирайте с различни цветов и текстури. Помещението трябва да бъде топло и уютно, но в същото време динамично и поразително. Поставете огледало като интересен и рядко срещан елемент.
  • Спалнята на представителите на зодия Близнаци трябва да бъде съсредоточена над геометричните фигури и правите линии. Препоръчваме ви дървени мебели вместо метални. Добавете малки огледала, като по този начин ще добавите отражение и повече светлина. За спалнята използвайте по-дълбоки и спокойни цветове.

Обзавеждането на собственото ви местенце се оказва една комплексна задача, включваща приятни емоции, но и притеснение. Колебаете се как домът ви би изглеждал най-добре? Свържете се със специалисти, регистрирани в MaistorPlus, който имат дългогодишен опит и множество завършени проекти. След като заявите своя проект, ще получите оферти и портфолио с проекти, като ще имате възможността да изберете най-съответстващия с вашата визия.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
7 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
11 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта