Блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки

Публикувано на 25/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 07/07/2016 | Видяно 21 148 пъти

На която и географска ширина да се намира новият дом на приятелите ви, вероятността там никога да не вали е много малка. Дори и все пак да предположим, че съществува напълно безвалежно местенце на планетата ни, добре е да си припомним, че силното слънце също извиква необходимост от защита. Затова, избирайки стилна стойка за чадъри, ще изпъкнете не само с оригиналност, но и с функционалност на подаръка си. Още повече, новата придобивка може да приюти в себе си и други предмети и декорации. Всичко зависи от въображението на домакините ви.

Вижте още: Страхотни чадъри, с които ще ви се иска да вали постоянно


Блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки

Хора, които много обичате, най-после си имат свое собствено жилище. Обзаведено е по техен вкус, с цялата им любов и внимание. Искрено се радвате за тази сериозна стъпка в живота им и сте поканени на гости, за да я отпразнувате. Възниква неизбежният въпрос обаче какво да занесете, за да остане мил спомен за новодомците от вас. Тук се намесваме ние, с няколко предложения, как да блеснете с оригинален подарък за новия дом на вашите близки. Ако пък вашият апартамент или къща се нуждаят от обновяване, насреща са опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Не подминавайте свещниците

Може да ви се струва, че свещниците са твърде предвидими, но не ги подценявайте като вариант. Те лесно се превръщат в приятен акцент за всеки интериор и са в състояние да внесат уют и в най-непретенциозния дом. Близките ви ще оценят подаръка.


Всеки ключ да си знае мястото

Лесно ще си спомните за поне един случай, в който нямате представа къде сте си оставили ключовете. Същото е и с новодомците, за които търсите подарък. Безкрайните лутания в опити за опресняване на паметта на кое място последно е забелязан ценният предмет, бързо могат да бъдат елиминирани с една семпла поставка за ключове. Би стояла чудесно в антрето на близките ви и те със сигурност ще ви бъдат благодарни.


Край на разпръснатите списания

Разпръснатите навред вестници и списания може и да са показател за наличие на творчески натури в жилището, но повече създават безпорядък. Помогнете на близките си да систематизират съхраняваната от тях преса на едно място, като ги зарадвате с удобна стойка за списания. Така ще ги избавите от поне един причинител на хаос в дома им.

Вижте още: Поднесете на гостите си впечатляваща почерпка с тези симпатични съдове


Наистина ще блеснете с декоративна камина!

Оригиналният подарък, с който несъмнено ще блеснете, е една изящна декоративна камина. Пламъците ѝ винаги ще им напомнят за топлата ви дружба. А за да бъде и вашето домашно огнище винаги готово за посрещане на скъпи гости, поверете освежаването му на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, опишете идеите си и до 24 часа ще получите конкурентни оферти. Изберете най-добрата за вас и след приключване на проекта споделете своята оценка.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта