Днес стартират "Дни на изкуствата и занаятите" в София

Публикувано на 08/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 1 818 пъти

На 8 октомври, в София, стартира поредица от дни, посветена на изкуствата и занаятите. Организатори на събитието са членовете на "Базар на изкуствата и творческите занаяти", които целогодишно инициират разнообразни мероприятия от този характер. В основата на всяко от събитията стои идеята за събиране на най-разнообразни творци на едно място. На тях им се дава възможността да представят своето творчество, а посетителите, от своя страна, могат да се сдобият с уникални, ръчно-изработени предмети, плетива, картини и др.


Кога и къде?

Събитието ще се проведе в гр. София - в Централни Хали. Началната дата е 8 октомври, а всеки от нас ще има възможността да се присъедини и да разгледа арт-произведенията до 13 октомври, 2015г - от 8:30 до 20:00ч. Онези от вас, които са желали да се включат в изложението като творци, е било необходимо да изпратят съобщение със снимки на творчеството си на страницата на събитието.


Какво ще можем да видим?

Плетива, красиви ръчни бижута, най-различни украшения за дома - картини, предмети, бродерии, дърворезба и много, много други! Сладки и солени, домашни изкушения ще привлекат вниманието на малки и големи.

Разнообразието от неоповторими произведения, едва ли би могло да бъде подбрано и описано в едно-две изречения. Затова е най-добре да отидете на място и да се насладите отблизо на всички тези превъплъщения на всевъзможни, традиционни и нестандартни изкуства и занаяти.


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта