Тенденциите при декорацията, в които ще се влюбите през есен 2019

Публикувано на 29/10/2019 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 06/11/2019 | Видяно 1 010 пъти

За мнозина есента е любим сезон... За любителите на хубава книга, топла напитка в ръка и домашния уют. Есента позволява да използваме тъмни цветове, тежки материи. Редица артисти се вдъхновяват от този красив, пъстър, понякога мрачен и дъждовен сезон, когато всеки слънчев лъч се очакват с нетърпение. През есен 2019 интериорните дизайнери залагат на класически стил със свежи и модерни нотки. Важно е, че всички тези елементи са вечни и заслужават мястото си във вашия дом.

За интериорни съвети потърсете помощ от специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Те са винаги в крак с тенденциите и имат богат опит, който ще ви бъде изключително полезен! 


Каре

Карето може би в мнозина от вас навява спомени за дома на баба. Много често обаче то е и главен герой при внасяне на рустик стила в някоя хижа или къщичка на село. Този сезон вечното каре определено ще бъде сред модерните тенденции.

  • През тази есен може да заложите на за едро или ситно каре, с двуцветна или трицветна щампа.
  • То може да намери приложение почти на всяко място в дома ви - масичката в хола или кухнята, шалтето върху спалнята, в одеяло или възглавнички.
  • Разбира се, използвайте декоративни елементи, които при желание ще смените през следващ сезон.
  • Ако пък сте от по-смелите закупете диван или пък намерете тапет и преобразете някоя от стените в дома си. Перде с каре също не е за подценяване. 

Вижте още: Есенна декорация на двора


Кадифе

Ниските температури дават предпоставка да сме заобиколени с меки, плюшени материи. Те ни дават уют и топлина, и правят още по-трудно излизането навън. Кадифето се завръща с пълна сила през тази есен.

  • Съчетайте няколко цвята кадифени възглавнички. Комбинацията със злато е изключително модерна, красива и луксозна. Представете си кадифена табуретка или пейка със златни крачета. Или пък тежко падащи завеси в цвят бургунди с красиви пискюли в златно.
  • През тази година тиквите, които са изработени от кадифе, са истински хит! Може да ги използвате, като възглавнички или декоративни елементи. Ще ги намерите в големите търговски вериги, с различна големина и цвят.


Цветовете на романтиката

След лято прекарано навън, есента ни припомня колко е хубаво да си у дома.

  • Есен 2019 носи нов тренд – нежни нюанси на кайсиево. Този мек цвят внася топлина и доза оптимизъм в помещението. Не се притеснявайте да експериментирате! Комбинира се прекрасно с неутрални цветове, златно, цветове, напомнящи на скъпоценни камъни. Този нюанс може да направи дома ви да изглежда като произведение на изкуството!
  • Друг популярен цвят за тази есен ще бъде и пепел от рози. Много умело може да го вкарате в интериора, чрез дребни аксесоари и декоративни елементи.
  • Хубавата новина е, че който и есенен цвят да изберете, той ще се комбинира перфектно с интериора ви. Универсалността им ги превръща в тотални лидери за всеки дом и дизайн. 

Вижте още: 5 практични и функционални идеи за вашия дом


Тапети – произведение на изкуството

Оставете тапетите с флорални мотиви на заден план. През есента може да заложите на нещо ново в интериорния дизайн. Все повече хора залагат на игрив, впечатляващ и уникален дом.

  • Пейзажни тапети, които представят природни картини.
  • Тапети в цветовете на есента, които ще ви подарят богата палитра от експлозия на нюанси.
  • Съчетайте модерни и класически елементи, по този начин дълго ще се радвате на уникално изглеждащия ви дом!

Допадат ли ви тенденциите в интериора, които ви показахме? В случай че искате да реализирате някоя идея и в дома си, но нямате смелостта да го направите сами, потърсете специалистите, регистрирани на MaistorPlus. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти. Имате възможността да ги сравните, да видите мнения на предишни клиенти и да вземете правилно решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта