Драматична атмосфера в дома с черна тухлена стена

Публикувано на 25/08/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 25/08/2017 | Видяно 6 405 пъти

Свикнали сме да виждаме черното да присъства само в детайли, да подсилва светлите цветове и да бъде балансьор. Днес неговата функция заема коренно различна позиция и застава под светлините на прожекторите! Независимо дали в дневната, банята или кухнята, чрез правилна комбинация, добри организационни решения и индивидуалност, тъмното ще създаде една красива визия. Този цвят лесно може да се комбинира с практически всичко. Особено добре стои съчетанието между него и пясъчните оттенъци, както и свежите разновидности на сивото. Все пак за най-правилен избор и качествено изпълнение е нужно експертно мнение на професионалисти, които може да намерите в MaistorPlus.


Внесете артистична атмосфера чрез черна тухлена стена

Тухленият материал става все по-предпочитан и намира място в интериора на дома. Грубата му форма вече не се смята за минус, а дори се интегрира за придаване на модерна визия. Няма нужда да се съобразяваме с даден стил, за да вмъкнем в дневната индустриалния стил. Можете да го пригодите за всеки декор и да изглежда повече от чудесно и красиво. Изборът се свежда единствено до подбирането на правилния цвят тухла, според вашите предпочитания. Челните позиции са запазени за белите такива, но класическото черно върви устремено напред. Чрез него се внася необичайна атмосфера, която носи артистичност, драматизъм и стил. Черното излъчва характер и очарование и лесно ще изгони скуката и еднообразието.


Акценти в дневната

Тъмните нюанси и по-конкретно черното не е подходящо за всеки вкус, а и не би трябвало. Почитателите му несъмнено вече имат по няколко идеи как да го интегрират в интериора на дома. Класическият цвят успешно ще доминира във всяко едно пространство. Тук представените дневни показват интересни начини за присъединяването му към всяка визия. Не е нужно всичко да бъде еднообразно, защото освен че ще превърнете дома си в мрачна пещера, то ще създадете и еднообразна скука. Съчетайте черното с поне още един цвят, като се придържате към балансирана визия. Винаги може да прибавите и по някой друг геометричен акцент за подсилване на драматичното усещане.


Кухня в черно? Защо не!

С времето човек привиква към нещата, общоприетите разбирания за най-подходящ цвят, материал или форма се налагат и започват да доминират. Но можете да избягате от клишетата! Впускането в новата визия може да бъде толкова нетрадиционно, колкото и нестандартно. Комбинацията между черния цвят и дървото е повече от любима! Тя носи онази атмосфера, която съчетава традиционния уют с модерната визия. Свикнали сме да виждаме светли кухненски помещения, с което се цели отвореност и простор, но кой казва, че кухнята не може да бъде точно толкова голяма, колкото е! Добрите организационни решения ще ви помогнат да създадете удобство, а защо не и с вечното черно-бяло съчетание!


Негово величество черното!

Мокрото помещение трябва да излъчва изисканост и удобство. Тези две условия са лесно постижими чрез различни стилови комбинации. Една от тях е съчетанието между черно и бяло. В последно време ярките цветове са предпочитани за интериора на дома. Верните класици на вечния стил обаче продължават да залагат на елегантността чрез вкарването на черните тонове във всяко помещение. Ако вие сте от тях и се спирате на смелото решение, то трябва да акцентирате върху доброто осветление. Освен големите осветителни тела, хубаво е да разчитате на няколко източника, за да придадете светлинни ефекти и различни акценти. Никога не пречи да добавите още един цвят, например синьото, което да създаде малка доза закачливост.


Черната визия е удивителна и елегантна

Личното помещение за отдих е предразположено към резки промени, смели решения и дръзки акценти. Отдавна вече познатите цветови разделения са надградени и идеите за декориране са най-вече личностни. Тази пълна свобода дава възможност за експерименти, пребоядисвания и разчупване на познатите норми. Тъмната спалня ще донесе изисканост и елегантност! Не само че съхранява меланхоличност, но успява да придаде драматична атмосфера. В комбинация с бяло, интимното пространство ще се превърне в класически уют. Трябва да внимавайте с избора на текстури, за да не се получи претрупано. Другото, с което не бива да се прикалява, са детайлите и картините. Въпреки че черният цвят си подхожда с голяма част от нюансите, знаем неписаното правило, че при наличие на повече от три, идеята и красотата се губят. Осветлението и големият брой прозорци ще допринесат за по-просторна визия. В случай че е дошло времето за реализиране на отлагания ремонт в спалнята, възползвайте се от качествени специалисти в различни сфери. Нужно е да пуснете заявка, която е напълно безплатна, и ще получите най-добрите цени и оферти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта