Внесете лятна свежест в интериора на дома

Публикувано на 27/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 29/05/2017 | Видяно 7 027 пъти

Времето се затопли, денят се удължи, а дебелите пуловери намериха място в дъното на гардероба. Всяко нещо влиза в нови релси, които изискват известни промени. Освежаването на интериора в дома е едно от основните неща, които трябва да се предприемат заедно с пролетното почистване. Създайте приятна обстановка, караща ви да се чувствате добре без да е нужно да правите цялостно обновяване. Добавете различни декорации, променете акцентите и сменете цвета на стените! Оптимизирайте малкото пространство и си осигурете комфорта на топлите дни. Ако след като развихрите въображението си, имате безброй идеи, които желаете да осъществите, възползвайте се от специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Ще имате достъп до бизнес профилите им, за да се запознаете с работата и квалификацията им.


Заложете на ефирни цветове и красиви аксесоари

Източник

Светлите цветове на стените, ефирните детайли и мебелното обзавеждане поддържат помещенията свежи и просторни през горещото лято. Малките промени и преливащите нюанси са всичко, от което се нуждаете за стаите у дома. Разместете мебелите и създайте пространство в помещенията. Извадете прибраните аксесоари, които са така подходящи за украса като стъкления свещник, раираните декоративни възглавнички и пролетната покривка. Вземете от любимите цветя и ги поставете в елегантна ваза!Растенията внасят свежест и зареждат с положителни емоции. Уютната обстановка се създава с внимание, благодарение на което тъмният дом се превръща в красиво място, носещо успокояващо лятно усещане.


Прохладни нощи

Източник

Ако искате да пренесете морския бриз у дома, заложете на синия цвят в интериора. Освен че действа успокояващо, той напомня на хубавите плажни спомени. Боядисайте помещението в елегантните цветове, закачете картини с морски пейзажи на стената и декорирайте с миди. Сламените лампи са хитро решение да вмъкнете морското крайбрежие. Заложете на леки и естествени ленени платове, които създават комфорт и приятно усещане.  Те са подходящ избор и за спалното бельо, което може да включите в част от интериорните решения. Изберете завивка с плажни мотиви, оранжеви нюанси или семпъл вид.

Виж още: Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил


Украсете саксиите и разположете високи стайни растения

Източник

Използвайте високи стайни растения или плътни светли щори, за да не допускате силната слънчева светлина в стаята и да я направите по-приятна. Лятото предвещава веселие и забавлението на открито. Превърнете скучното жилищно пространство в красива лятна къща. Истината е, че не са нужни претрупани детайли, много кич или комбинация от всякакви цветове. Трябва да сте креативни и да използвате любимите си елементи. Поставете големи палмови растения в дневната и спалнята. Нека акцентът ви бъдат саксиите – полепете ги със ситен морски пясък или ги боядисайте в синьо и бяло. Не забравяйте да не прекалявате с детайлите. Това може да доведе до претрупаност и да провали целия интериор. Добавете неутралност и създайте своя собствена творческа картина.


Внесете прохлада в дома с подходящия вентилатор

Източник

Най-доброто решение за предпазване от жегата през лятото е стоенето на климатик. Лесен и бърз начин да избягаме от задушното и непоносимо топло време. Не се замисляме, че освен плюсовете това крие и доста минуси. Климатикът изсушава въздуха и влияе лошо на очите. Често се случва да се схванем, което предизвиква дискомфорт и неудобство. Лошият ефект се дължи и на рязката смяна от топло на студено - това се отразява отрицателно на организма. Алтернативен вариант, на които да заложите, е вентилаторът. С него се работи лесно, може да се премести във всяко помещение и с малко креативност ще допълни интериора по различен и иновативен начин. Да, вярно е, че няма да бъде толкова ефективен, но нали е лято? Как иначе ще усетим горещия въздух по кожата, за когото сме чакали цяла зима?


Ледена свежест

Източник

Няма нищо по-приятно от студена напитка в горещия следобед. Всички знаем, че направата и изпиването на любимата чаша кафе е цяло изкуство. За да бъде всичко перфектно, декорирайте терасата по най-любимия начин. Освежете интериора с шарена покривка, подредете бисквитите и плодовете и направете голяма чаша студено фрапе. Напълнете фризера с формички за лед и бъдете винаги подготвени да изненадате гостите с освежаващи напитки. Ако имате нужда от ремонт или усвояване на терасата след тежката зима, свържете се със специалистите, като заявите проект напълно безплатно. Разгледайте бизнес профилите на специалистите и сравнете различни цени и оферти само в рамките на 24 ч.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
14 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
43 извършени проекта
Андрей
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
12 извършени проекта