Преди и след: Невзрачните бани се превръщат в красиви помещения

Публикувано на 03/10/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 03/10/2017 | Видяно 19 000 пъти

Комфортът на дома идва от усещането, че това е нашето лично място, където може да се усамотим и да бъдем спокойни. За да не бъдат разваляни всички тези търсени настроения е много важно да отстраняваме проблемите, които в повечето случаи ни изненадват. Отлаганата ремонтна дейност бързо може да излезе на преден план. Извънредните ситуации изискват адекватна реакция, изборът на най-добрия специалист и взимането на добри организационни решения. Лятото обикновено е времето на освежителните подобрения, смяната на интериора и внасянето на нова визия, но далеч не единственият сезон, в който се сбъдват мечтани промени. Днес ви прeдставяме няколко впечатляващи трансформации на мокрото помещение, които заслужават внимание.


Сигурни стъпки и добри резултати

Основният ремонт е едно от най-трудните действия. Не само, че изисква внимателно планиране, но и трябва всичко да бъде премислено и добре планувано, за да може резултатът да е удовлетворяващ. Тук основите са положени, а реализацията е въпрос на време. Неслучайно се казва, че красотата се крие в детайлите. В тази баня основата несъмнено е благодатна за извършване на дейността. Точките са поставени, мястото е обособено, а ефектът е видим. Ако ви се наложи преместване на банята, нейното смаляване или пък обединяването на баня и тоалетна то има няколко основни неща, които да не пропуснете. Първото е да съобразите разположението на всички контакти, тръби и сифони, за да не се окаже в последствие, че се нуждаете от нова идея или дори преправяне. Обърнете внимание на комфорта и вложете индивидуалност.


Освежаващата промяна може да се окаже основна

Семплата визия набира все повече актуалност и е предпочитана пред комбинацията от безброй шарени нюанси и натоварващ кич. За мокрото помещение любимият бял цвят запазва предимство. Не е трудно изчистеният интериор лесно да бъде разчупен чрез детайли и интересни акценти. Новата визия на старата баня носи модерно излъчване и съвременен стил. Запазени са правилните форми и приятната класическа комбинация между черно и бяло, което говори за индивидуални решения и стилни предпочитания. Впечатление правят свежите цветя, които внасят истинско очарование и нестандартност, а единствената голяма промяна е преместеният прозорец. Въпреки това стаята остава достатъчно светла и просторна.


Стилна визия след ремонта на малката баня

Голите стени и неприветливата визия бързо придобиват нов облик. Старомодните и изхабени тоалетни принадлежности са заменени от нови такива. Стилната визия е създадена чрез елегантна комбинация на избраните за основни цветове бяло и черно. Класическото винаги е на мода! Съчетайте го със семпли плочки в един неутрален нюанс, който само да подчертае яркия контраст. По този начин ще се придържате към елегантността, но същевременно ще очаровате с индивидуалност. При ремонтна дейност на мокрото помещение е хубаво да се запази първоначалният вид. От една страна, защото вече сте привикнали към подредбата, а от друга, защото ще бъде много по-лесно при декорацията. Може да акцентирате върху детайлите и да поставите изображения, свежи цветя, а защо не и някоя ароматна свещ. Романтичната атмосфера се постига, благодарение на осветлението. Вградените лампи над мивката или около шкафовете ще добавят деликатна светлина, която няма да дразни и натоварва.


Малката промяна крие очарование

Притесненията относно импровизацията в банята не бива да ви спират да взимате смели решения и да внасяте различни елементи в интериора. Дървеният материал присъства все по-осезаемо в модерните домове. Неговото използване е най-практично и удачно в мебелировката. Масивните шкафове от естествен материал ще внесат голяма доза уют и комфорт и в мокрото помещение. Освен това комбинацията с гранитен плот, интересни плочки и изискана душ кабина ще преобрази визията на обикновената баня. Професионално мнение и изпълнение по тези и всякакви други въпроси може да получите от специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и сравнете различни цени и оферти само в рамките на 24 часа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта