Бюра - цени

Публикувано на 31/03/2020 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 31/03/2020 | Видяно 6 295 пъти

Промяната на работната или домашната среда се отразява положително на настроението и нагласите ни. Обграждаме се с вещи, които ни карат да се чувстваме комфортно и уютно и поради тази причина сме взискателни към всички нови придобивки. Изборът на бюро е едно от тях и не бива да го подценяваме. На пазара има различни модели, големини и предназначения, с които трябва да се запознаем предварително, за да вземем най-доброто решение. Информирайте се за особеностите и цените на бюрата, в зависимост от техните характеристики, и сами преценете каква част от бюджета да заделите за тази покупка. В случай, че имате собствена идея за изработка на бюро, обърнете се към професионалистите, регистрирани в платформата MaistorPlus.


Прости форми и изчистени детайли

Бюрото играе важна роля в днешното съвремие. Това е мястото, на което можете да развихрите въображението си върху белия лист. То е подходящо за работно пространство, когато извършвате тази дейност от вкъщи, или просто искате да изпиете кафето на спокойствие. Неговата практичност се крие в универсалното му използване както в дома, така и в офиса. Това е причина да обърнете особено голямо внимание на това къде искате да го разположите, за да можете да предвидите нуждите, за които ще го използвате. Интериорът в дома е семпъл и не се нуждаете от излишна претрупаност? В такъв случай заложете на изчистените форми на класическо бюро. Такива се срещат почти във всеки магазин. Липсват излишни рафтове и шкафове, а изработката е или дървена, или метална. В зависимост от тази характеристика, както и различните големини, височини и дължини, средните цени на бюра варират между 27 лв. до 63 лв.


Съчетайте полезното с приятното

Голяма част от времето на всеки един преминава на бюрото, независимо дали в офиса или вкъщи пред компютъра. Именно заради това, първото нещо, към което се стремим, са удобството и комфорта, съчетани с полезни качества. Съчетание между двете не е трудно и лесно може да се постигне. В повечето случаи роля играе и външният вид на бюрото, както и как най-правилно да го съчетаем с визията на помещението. Обикновено разходите за подходящата мебел зависят от характеристиките. Ето няколко неща, които ще са определящи при разпределяне на бюджета:

  • Обикновени бюра с плъзгащ се плот за клавиатура, но без поставка за кутия на компютър, е на средна цена от 42 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 80 см е между 45 - 49 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 89 см. е между 60 – 69 лв.
  • За бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 75 см., ще трябва да отделите около 55 лв.
  • Цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 90 см. – 60 лв.


Придайте индустриална визия с метално бюро

Традиционните материали често сe заменят с нови. Лесно можете да съчетаете полезното с красивото като се спрете на метално бюро. Неговите плюсове са свързани с олекотената му конструкция и най-вече стабилност. Основните модели съдържат и стъклен плот. Чрез избора му ще придадете индустриална визия в дома, а ако точно това е целта ви, металът е точният избор. Грубите и незавършени форми на този стил могат да се окажат подходящи за внасяне на нестандартност във вашия дом. Подобни модели са подходящи както за закрити помещения, така и за открити или полуоткрити. Различните цени за бюра от този вид варират между 40 и 80 лв., в зависимост от големината или броя допълнителни шкафчета.


Заложете на функционалността и допълнителните шкафове

Мястото на документите е прилежно прибрани в шкафа на бюрото. Тъй като в повечето случаи документите никога не намаляват, а само продължават да се натрупват, наличието на повече и по-големи шкафове е от първостепенно значение. На пазара има безброй видове бюра, чиито характеристики включват тези допълнителни екстри. Можете да намерите бюро с шкафче на цени между 60 и 74 лв. Когато обаче към него се прибавят и рафтове, продуктът се оскъпява. Цените на бюра с рафтове и шкафчета варират между 109 и 150 лв. Това се дължи на броя и размера им. Те са изключително подходящи за офиса, тъй като побират достатъчно вещи. Ако пък решите да го разположите в дома, ще спечелите допълнителнo пространство.


Ъглова нестандартност

Имате неизползваем ъгъл, в който се чудите какво да поставите? Или искате бюрото да бъде разположено точно там? И в двата случая най-доброто решение е изборът на ъглово бюро. Те са подходящи за настандартното място и ще изглеждат повече от чудесно. Може да подберете различни цветове и размери, но имайте предвид, че ако желаете комбинация от два или повече цвята, това ще оскъпи допълнително бюрото. Предлаганите на пазара размери на тези мебели са между 120 и 140 см в широчина. В тези случаи ще трябва да предвидите между 139 и 395 лв. за покупката. Разликата варира в изключително голям диапазон, тъй като промяната се дължи на вида дърво, от което е изработено бюрото, комбинацията от цветове и наличието на допълнителни шкафове.


Спестете място и се спрете на бюро с надстройка

Дори да нямате достатъчно пространство, за да изберете голяма мебел, от каквато се нуждаете, лесно можете да заложите на бюрото с надстройка. То е практичен и функционален избор, който можете да разположите както в детската стая, така и в холното помещение. Обикновено размерите са универсални, а надстройката се придържа към тях.

  • Ако се спрете на обикновена мебел, без рафтове и шкафове, то трябва да отделите от бюджета около 80 лв.
  • Цени на бюра с ниска надстройка и малко отворени рафтове - между 90 и 100 лв.
  • Цената е между 129 - 178 лв. за бюра с размери от 90 см. за бюрото и 90 см за надстройката, като към тях са включени изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия.

Винаги можете да заложите на поръчка по ваш вкус. Това може да оскъпи бюрото, но със сигурност ще останете доволни и ще разполагате с точно този модел, от който имате нужда. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus и се свържете с опитните специалисти, които могат да изработят всичко, което сте запланували за дома. Разгледайте техните бизнес профили и се запознайте с работата и препоръките им, оставени от други клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта