Октомврийската революция на ремонтите

Публикувано на 29/10/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 848 пъти

Ето че и месец октомври си отиде, изпълнен с новости и събития. За някои ремонтните дейности приключиха, а за други тепърва предстоят. Но за нашите професионалисти почивка няма. Редица заявки ги очакват и в следващите дни. Нека обаче видим какво се случи през изминалия месец, кои се отличиха с майсторски грамоти, кои клиенти за пореден път се увериха в качеството на специалистите и какви новости има около MaistorPlus. 


Събития

Октомври е един особено специален месец за MaistorPlus, тъй като тази есен навършваме две години от създаването си. В резултат на положените усилия, услугата се ползва месечно от 50 000 потребители, търсещи изпълнители за своя ремонт, и помага на над 3 000 професионалисти да намерят по-лесно работа в бранша си. По повод рождения си ден MaistorPlus не се забави да „почерпи“ своите клиенти и с няколко нови услуги:

  • Мобилна версия на сайта – сега вече можете да посещавате сайта лесно и удобно от мобилните си устройства.
  • Професионално почистване – още едно полезно решение за проблемите на българските домакинства. Избирате надежден персонал за вашия дом или офис като поръчката ви е изцяло съобразена с вашите нужди.


Изпълнител на месеца

Дограми Джорд е специализирана фирма, съсредоточена към широка гама продукти и услуги в сферата на дограмите за района на София. Гордеят се с постоянното ниво на проектиране, производство, транспорт и монтаж на предлаганите продукти от висококвалифицирани служители и екип с дългогодишен опит. През месец октомври фирма Дограми Джорд бяха оценени положително от още 3-ма доволни клиента и с това извоюваха мястото си за „Изпълнител на месеца“.

-> Изпълнител на месеца: Дограми Джорд

Клиентите говорят

Г-жа Даверова ползва услугите на MaistorPlus още от 2013г. и през октомври решава пак да потърси професионалист за своя ремонт – този път за зазиждане на прозорци. След проведени разговори с няколко специалисти в бранша, тя прави своя избор, остава изключително доволна от свършената работа и очаква в бъдеще да работи съвместно с наетата фирма и по други проекти.

-> Вижте оценката


Бизнес сайт на месеца

Pallet Design “ECO-foryou” предлагат на своите клиенти професионална и дизайнерска изработка на мебели от палети по индивидуален план или техен проект. Предложените палети не са обработени с вредни бои, лакове и химикали, държат на качеството и са в крак с европейските изисквания за материалите, използвани за изработката на мебелите. ECO-foryou станаха част от MaistorPlus през октомври месец и заинтригуваха клиентите с уникалните си предложения и идеи.

-> Бизнес сайт на месеца: Pallet Design „ECO-foryou“


Ценови съветник

Санирането е процес, в който се включват редица строително-ремонтни и довършителни дейности като топлоизолация, хидроизолация, боядисване, както и подмяна или ремонт на дограма, покрив. В крайна сметка получавате редица плюсове: подобрявате външния вид на сградата, повишавате енергоефективността, устойчивостта на конструкцията, както и цената на самия имот.

-> Ценови съветник: Саниране-цени

Основно търсене по категории през септември

Това са основните отличителни моменти за месец октомври при нас. А при вас? Помислете за нуждите на вашия дом и ги споделете на нашите изпълнители. Пуснете заявка напълно безплатно, сравнете получените оферти от специалистите и осигурете на себе си и семейството си един уютен и приятен дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
11 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
7 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта