Есенните ремонти започнаха през септември

Публикувано на 30/09/2014 от Адриана | Последна редакция на 07/09/2016 | Видяно 2 544 пъти

Светлозар Богданов е майстор на свободна практика от град Нови Искър, Столична Община. Занимава се с дърводелски услуги и производство на мебели от 13 години, като е специализиран в обзавеждането на кухни. Споделя, че трудните обекти му носят удоволствие, тъй като винаги научава нещо ново. През месец септември Светлозар Богданов получи още 5 положителни оценки към бизнес сайта си в MaistorPlus и си заслужи титлата “Изпълнител на месеца”.

-> Изпълнител на месеца: Светлозар Богданов


Есенните ремонти започнаха през септември

Месец септември постави началото на есенните ремонти. Ако сте се чудили защо да изберете този сезон, за да осъществите домашния ремонт, помислете над тези 3 основателни причини:

  • Бързина на изпълнението - по традиция повечето хора ремонтират през пролетта и лятото. Това е времето, в което майсторите и фирмите са най-заети и често се случва да не могат да поемат вашата заявка или натовареността им да доведе до по-дълги сроковете за изпълнение. Когато отмине пикът на сезона и наближи есента, много по-бързо и лесно ще намерите подходящ изпълнител за вашия ремонт.

  • По-добри цени - сигурно сте забелязвали разликата в цената, когато избирате хотел във и извън сезона. Е, това правило често се наблюдава и в други сфери, между които са и строително-ремонтните услуги.

  • Качество - за изпълнението на някои ремонтни дейности няма сезонност, но други са силно зависими от метеорологичните условия за постигане на качествен резултат. Посъветвайте се със специалистите и ще се учудите колко много ремонти можете да отхвърлите през есента.

А сега, нека видим как премина първият месец от есента в MaistorPlus:


Клиентите говорят

Апартаментът на Александър е ново строителство, но отскоро таванът в банята започва да се напуква. Тогава Александър решава да потърси фирма/майстор, който да направи замазка и да го боядиса. След като публикува заявката си в MaistorPlus, Александър откри подходящ изпълнител за неговия ремонт - фирма ДМ Строй.

-> Клиентите говорят: Преди и след частичен ремонт на баня


Бизнес сайт на месеца

Архитект Сотирова има над 7 годишен стаж в архитектурни фирми, а в наши дни е съдружник в Pepa Di Marа. Дейността на архитектурното бюро е специализирана в изготвяне на интериорни проекти, проекти за еднофамилни къщи и всичко свързано с архитектурното проектиране. От септември Архитект Сотирова е и активен член на MaistorPlus, затова използваме възможността да я поздравим за професионалното представяне на нейния бизнес сайт.

-> Бизнес сайт на месеца: Архитект Сотирова


Ценови съветник

Смяната на сезоните носи желание за промени - както личностни, така и промени, свързани с нашия дом. Един от най-лесните и евтини начини да придадете нов вид и да освежите помещенията у дома, е като пребоядисате стените и таваните. Нека обърнем внимание на цените и предимствата на латекса.

-> Ценови съветник: Боядисване с латекс

Основно търсене по категории през септември

Ако сте изправени пред неотложен домашен ремонт или искате да планирате следващия проект за вашия дом или бизнес, не отлагайте и не чакайте по-подходящ момент от сегашния. Направете безплатна заявкакъм изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus, сравнете офертите и представянето им в платформата, за да изберете най-подходящия за вашия ремонт.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта