ADESILEX P9 – Първото лепило на циментова основа на Mapei за керамика

Последна редакция на 29/03/2024 от Anna Stankova

На всеки от нас се е случвало да се отлепи и да падне плочка в банята или кухнята. И то не веднъж. Едва ли ще отречете, че чувството не е приятно. Затова, за да избегнете тези ситуации, е добре да избирате продукти за залепване с доказано високо качество.

ADESILEX P9 е висококачествено лепило на циментова основа, без вертикално приплъзване и с продължително отворено време за керамични плочки, гранитогрес с размери до 60/60 см. и естествен камък. Подходящ е още и за точково лепене на различни изолационни материали – EPS, каменна и стъклена вата, шумоизолационни панели и др. Характерната здравина на лепилото го прави идеално и за лепене на плочки и мозайки върху всякакви повърхности – подове, стени и тавани във вътрешни помещения, и на открито.

Къде може да бъде приложим ADESILEX P9?

Както вече споменахме, ADESILEX P9 е лепило без вертикално приплъзване. Продуктът намира широко приложение в ремонта на целия дом.

Ето за какви повърхности и в какви случаи е най-добре да се използва:

  • Лепилото е идеално средство за залепяне на керамични плочки и мозайка върху стандартни замазки или шпакловки на стени на циментова основа;
  • Също така се използва за залепяне на интериорни, вентилирани бетонни тухли за стени; върху гипсови или анхидритни основи след полагане на грунд Primer G и подови отоплителни инсталации;
  • Продуктът е подходящ за лепене на малки по размер плочки в плувни басейни и резервоари с вода;
  • Лепилото може да се използва за лепене на плочка върху плочка от съществуващи покрития с плочки до 900 см2 (30/30см).

Как работи ADESILEX P9?

Преди да използвате ADESILEX P9, е добре да се уверите, че основата, върху която ще го полагате, е с необходимата здравина. Тя трябва да бъде суха, да не се рони и върху нея да няма остатъци от мазнини, боя или други замърсители.

След като сте подготвили основата, можете да започнете подготовката на разтвора с ADESILEX P9 според указанията на опаковката. Ако изпитвате трудност или пък се нуждаете от професионален съвет, винаги можете да се обърнете към специалистите на Mapei, които ще ви съдействат и ще отговорят на въпросите ви.

Продуктът се предлага в торби по 25 кг. ADESILEX P9 може да бъде съхраняван в оригиналната си опаковка до 12 месеца, без да губи първоначалните си характеристики.

Избирайки и закупувайки ADESILEX P9, имате възможността да станете част от Mapei Club: програмата на Мапеи България за професионалисти.

Защо да станете част от Mapei Club?

Mapei Club e програма, която ви дава възможност да спечелите, докато пазарувате продукти, които са ви необходими за ремонта у дома. При всяка покупка на продукти за хидроизолация, лепила за материали от керамика и камък, продукти за фугиране и еластични уплътнители, продукти за почистване, поддръжка и защита на повърхности, допълнителни продукти за монтаж, имате възможността да получите подарък от Mapei. Какъв да бъде той, избирате вие! С покупката на различни продукти, генерирате оборот, който после може да осребрите, получавайки подарък по ваш избор. Оборотът може да е в рамките на между 300 и 9000 лв. без ДДС.

Как да станете част от Mapei Club?

Отговорът не е никак сложен, а условията са само няколко и изключително лесни:

  1. Попълнете формуляр за участие, който може да изтеглите от тук, за да станете член на Mapei Club;
  2. Купувайте продукти на Mapei по Програмата и събирайте фактури за тях.

Повече детайлна информация за Mapei Club можете да откриете на сайта на Mapei България тук.

Ако желаете да участвате в клуба, закупувайки ADESILEX P9 и се нуждаете от повече информация за продукта, можете да я намерите тук.

 

Свързано:

ADESILEX P9 – Първото лепило на циментова основа на Mapei за керамика