Информация за пакета

Последна редакция на 19/05/2024 от Стоян Иринков

Радваме се да предоставим пакети за най-често срещаните аварийни и довършителни дребни ремонтни услуги, предоставяни от професионалистите с най-висок рейтинг в MaistorPlus!

Закупуването на пакет предоставя бързо и качествено отстраняване на повреди във Вашия дом в удобно за Вас време от най-добрите професионалисти и включва:

  • Осъществяване на 4 ремонта/отстраняване на 4 аварии
  • Изпълнение на ремонта от професионалисти с най-висока репутация в MaistorPlus
  • Изпълнение на ремонта в предварително заявени, удобни за вас час и време

Цена на пакет за София: 219лв./година  с ДДС


Високо качество в ограничени наличности

Чрез пакетите ще можете да разчитате на най-добрия 1% от над 4000 регистрирани в платформата майстори и фирми. Това са професионалистите с най-добър рейтинг, формиран от оценките на хиляди клиенти за извършването на общо над 3500 ремонта.

Като най-търсени от клиентите, това са професионалистите с най-натоварен график - труднодостъпни дори за комплексни строително-ремонтни дейности. Благодарение на нашите партньорски взаимоотношения съвместно разработихме услугата за предплатени пакети, чрез които те ще могат да са на разположение  в удобно за Вас време, дори за дребни аварийни ремонти!

 
В рамките на предлаганите планове, професионалистите ще могат да се ангажират с изпълнението на 180 ремонта* годишно, които ние разпределихме в 45 пакета от по 4 ремонта.
 
Ограниченият брой пакети се предлагат ексклузивно на потребителите, които вече са използвали услугите на нашата платформа.
 
*За еднин ремонт се считат ремонти дейности и отстраняването на всяка повреда, равняви на един ремонт-кредит. Пълен списък с дейностите, включени в пакета и техния еквивалент в ремонт-кредити може да видите в раздела "Дейности, включени в актуалния пакет" по-долу.

Свързано:

______________________________