Правила за участие

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 482 пъти

Няколко “капки” могат да ви зарадват с награди. Доказаните майстори ще имат възможността да работят и да печелят. А какво по хубаво от това? Крайният срок на играта е 15.11.2019 г., т.е ако сега поемате нов обект можете да се възползвате  от промоцията и печелите награди. От вас се иска само:

  1. Да закупите лепила на Weber, участващи в промоцията;
  2. Да изрежете и събирате точки - открийте „капката“, която ще намерите на гърба на торбата. Изрежете я - всяка капка (отрязък) носи предварително определен брой точки! („Бонус точки“). Изрязвайки капките, клиентите събират Бонус точките си, съгласно условията на кампанията и да ги разменят впоследствие за награда.
  3. Да изпратите отрязъци и така да получите своите награди.

Колкото повече „капки“ съберете, толкова повече награди ще получите.

Майсторите, които желаят да участват в промоцията, трябва да изпратят събраните отрязъци по куриер или с препоръчано писмо до адрес на офиса на Weber България в гр. Костинброд, за отдел "Маркетинг" и Промоционалната кампания "Лепи плочки, събирай точки!". Изпращайки отрязъците, те трябва да попълнят бланка по образец, в която посочват каква награда биха искали да получат. Наградите ще бъдат доставени с куриер до самия клиент.

Свързано:

Спечели награди с кампанията на Weber “Лепи плочки, събирай точки”!