Безспорните предимства на природния газ

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 538 пъти

Макар и новост за България, газификацията е предпочитаният начин за отопление в по-голяма част от ЕС.

  • Газът носи ненадминати ползи за природната среда и комфорта в дома.
  • Лесен за ползване, той е щадящ и за семейния бюджет.
  • Цената на газа в момента е на исторически ниски нива, което е сериозна причина да изберем именно този вид отопление за дома. Дори и в по-ранни периоди и при по-висока цена, газът винаги е бил най-евтиният енергоизточник на пазара.
  • Газификацията на дома ни дава несравним комфорт, практически безкрайно количество топла вода по всяко време, а благодарение на съвременните технологии, дори възможност да управляваме инсталацията на дома от разстояние.
  • Една от най-важните причини да изберем газификацията е и фактът, че имаме пълна независимост от волята на доставчика в различните сезони. Така всеки потребител сам контролира какво да бъде потреблението му и съответно каква сметка ще плати в края на всеки месец. Тази предвидимост на разходите е улеснение без аналог за всяко домакинство, което си струва да имате.

Ако вече сте направили своя избор, обърнете се към съответната районна администрация и подайте своето заявление в периода от 20.05.2020 г. до 20.08.2020 г.

За повече информация за проект „ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА АТМОСФЕРНИЯ ВЪЗДУХ В СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЧРЕЗ ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО С ЕКОЛОГИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ“ и подготовка на необходимите документи посетете най-близкия клиентски център на Овергаз в София.

Газификацията по програма ОПОС е едно умно решение за чистата природа с много ползи за вашия дом!

Свързано:

За България е новост, но за ЕС е норма - ето как да се отопляваме, без да харчим излишни пари