Обзавеждане на банята от вкъщи? Мисията възможна с DJIA

Последна редакция на 16/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 314 пъти

Дори сега, когато всички сме принудени да си останем вкъщи, ремонтът у дома остава на дневен ред. Планиран, отдавна отлаган или пък прекъснат по средата, все някога трябва да се погрижим за него, нали? А кога да отделим нужното време за ремонт и освежаване на дома, ако не сега?

Всички се досещаме откъде започва всеки ремонт – от банята, разбира се. Също така знаем отлично, че изграждането на баня със стил не е лесна задача. Затова DJIA има специално предложение до края на карантинния период. Компанията предлага разпродажба на всички артикули, налични на склад. Очакват ви атрактивни условия при онлайн заявка и предварително заплащане по банков път.

Професионалистите от DJIA се стремят винаги да предложат индивидуални решения спрямо персоналния вкус и визия. По тази причина и за максимално улеснение на процеса, можете предварително да попълните следния кратък въпросник:

  • Какъв ремонт ви предстои? Цялостен или частичен?
  • Какъв тип материали са ви необходими?
  • Какъв стил на банята ви допада? Какви текстури и цветове търсите във визията?
  • Моля, посочете квадратура на помещението.
  • Моля, посочете бюджет за текущия ремонт.

asd

Вероятно вече си представяте цветовата гама и голямото огледало над мивката, нали? Ако искате да видите конкретни артикули на DJIA в офертата си, разгледайте и изберете от онлайн каталога на компанията. Там ви очаква огромно разнообразие от плочки за баня, гранитогрес, санитарна керамика, мебели за баня и много други.

Накрая изпратете своите отговори и предпочитания на имейл: marketing@djia.bg или на някой от посочените контакти на djia.bg

На база на всяко запитване, специалист ще изготви безплатен 3D дизайн на банята, ще предложи най-оптималния вариант при избора на продукти за ремонт на помещението и персонално отношение към всички желания.

Високите предпазни мерки остават приоритет на DJIA. Обектите в страната, включително шоуруми и складове, работят с ограничено работно време и намален състав на персонала. Във всеки един от тях се спазва висока хигиена и се дезинфекцират регулярно. Допускат се по определен брой клиенти във всеки шоурум, в зависимост от големината на пространството.

Всеки клиент може да вземе своята поръчка, направена онлайн или по телефона, от всеки шоурум на DJIA в градовете: София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе. Всички стоки се издават под строг контрол, а обслужването се осъществява при високи санитарно-хигиенни мерки.

Свързано:

Обзавеждане на банята от вкъщи? Мисията възможна с DJIA