Актуалните теми за екологичност и енергийна ефективност – във фокуса на Българска строителна седмица 2018

Последна редакция на 05/10/2024 от Реклама
Източник | Видяно 512 пъти

В основата на модерното и съвременно строителство са енергийната ефективност и функционалността. Тенденцията е сградите да стават все по-пасивни и щадящи околната среда. Ето защо за всеки в сектора е важно да бъде запознат с най-новите продукти, иновациите, методите и оптималните енергийно ефективни предложения в областта на топлоизолирането, пасивните сгради и екологичните методи на строителство. Всички те ще заемат централно място на тазгодишното изложение Българска строителна седмица от 7 до 10 март.

Доказалият се международен форум за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство, провеждащ се за 18-и пореден път в Интер Експо Център, ще предложи модерна строителна техника, машини, инструменти, изолации, санитарно оборудване. В атмосферата на многобройни възможности за създаване на нови контакти и развитие на бизнеса, всеки ще може да се запознае с актуалните дадености и да „свери часовника си“.

Запазете своето място чрез онлайн регистрация за безплатен вход и не пропускайте да станете част от това уникално събитие.

Свързано:

Актуалните теми за екологичност и енергийна ефективност – във фокуса на Българска строителна седмица 2018