Ефективност А+ за газов котел?

Последна редакция на 18/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 491 пъти

Възможно е - Condens 2300 W e първият котел от Bosch с енергиен клас А+ при добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура. Модулиращата горелка на котела автоматично се адаптира към актуалните топлинни потребности в диапазона от 3 до 30 kW. Така ефективността се повишава, дори и когато не се изисква пълна топлинна мощност. Резултатът е котел от енергиен клас A със сезонна енергийна ефективност на отоплението от 94% съгласно ErP (до 110% спрямо Hi). Енергийният клас се повишава до А+ (революционна стойност в термотехнологичния бранш) с добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура.

Сега и с 3 години пълна гаранция за котела!

Газовите котли Bosch имат подходящото решение за всеки.

Базов или най-модерен кондензен газов котел - Bosch предлага богат избор от стенни и подовостоящи уреди за бита и редица модификации и мощностни варианти, които да удовлетворят всяка индивидуална нужда от отопление и битова гореща вода. Bosch уредите се предлагат като отоплителни или комбинирани изпълнения, респ. могат да се комбинират с бойлери за вода за битови нужди. Кондензните котли в комбинация с управление по външна температура са много ефективни на базата на годишна ефективност от над 98% съгласно ErP. Това е възможно, тъй като кондензната технология за производство на топлина използва допълнително освобождаващата се енергия от кондензацията на образуващата се от димните газове  водна пара.

Защо да изберете Bosch: защото е най-големият производител на стенни кондензни котли и доказали се милиони пъти топлообменници, вложени в над 7 милиона уреда в Европа*. А сега и с 3 години безусловна гаранция.

С дългогодишните разработки на компанията в областта на кондензната технология, Bosch заслужено заема първото място като най-големия производител на кондензни газови котли в Европа за 2015, 2016 и 2017!*. С вложени само през 2017 година над 1 млн топлообменника, немската марка Bosch се окичва с поредния приз в направление Термотехника.  Bosch групата  оперира в 4 бизнес сектора - Мобилни решения, Индустриална техника, Енергийна & Сградна техника и Потребителски стоки – и запазва водещата си позиция във всяко направление, в което предлага продукти.

3 годишната пълна и безусловна гаранция за кондензни газови котли Bosch за битово приложение (мощност до 42kW) важи за уреди, закупени след 1 юни 2019г. Покупката трябва да се удостовери с гаранционна карта за удължена гаранция и оригинален документ за покупка: фактура/фискален бон.

*Източник: независимо изследване на BRG Building Solutions за 2015, 2016, 2017 (Европа = 30 страни, вкл. Турция и Русия).

Свързано:

Ефективност А+ за газов котел?