Партньорите – в основата на успеха

Последна редакция на 19/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 489 пъти

За положителните тенденции организаторите отчитат активната дейност на авторитетните браншови организации, с които си партнират. С желанието на Архитектурно-строителна седмица да бъде представен целият потенциал на съвременното строителство, през последната година те са съсредоточили усилията си върху надграждането на дългогодишните бизнес партньорства и изграждане на нови.

Във форума с пълния си капацитет се включват браншовите организации – Камарата на архитектите в България (КАБ), Камарата на строителите в България (КСБ), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС), Сдружение „Български врати, прозорци и фасади, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на професионалните озеленители в България, образователни институции.

„Съпътстващите събития са онзи елемент, който изгражда едно изложение като пълноценен професионален форум“, коментират организаторите. След концентриране на усилията в тази посока и в тясно сътрудничество с участниците и браншовите организации, Архитектурно-строителна седмица обещава, че ще се превърне както в иновационен хъб за строителството от 6 до 9 март, така и в пресечна точка за дискусии. Това ще се случи чрез подготвяния иновативен форум, посветен на високите технологии в строителството, професионалните конференции, семинари и кръгли маси, както и демонстрации на иновативни материали, подходи и тенденции.

Като голяма допълнителна възможност за бизнеса специалистите отбелязват паралелното провеждане на Архитектурно-строителна седмица със SECURITY EXPO и WATER TECH EXPO - насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното управление на водите.

Създавайки вече близо две десетилетия оптимални условия за строителството, бизнес събитието на България за сектора ще разкрие своя потенциал от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Повече информация на сайта на изложението: www.buildingweek.bg.

Свързано:

Строително завръщане с нови мащаби