Наръчник на промените в Банята

Последна редакция на 26/04/2024 от Борис Санчес

Пролетта и лятото са сезоните на ремонтите, в които се заемаме с обновления в любимия ни дом. Една от вълнуващите задачи е ремонтът в банята, която често обаче се превръща в мини апокалипсис вкъщи. Първата жертва са семейните финанси, втората - нервите и времето, третата - надеждата за бърз и идеален финал. Резултатът е разочароващ, а цената му - висока не само във финансов смисъл. Има обаче и друг сценарий, който звучи значително по-оптимистично, а именно да подходим информирано и да планираме промените, за да избегнем, доколкото е възможно, потенциалните грешки.

Независимо дали искате само да подобрите комфорта във вашата баня или да я изградите наново, в магазините на Mr. Bricolage ще откриете всичко необходимо, а по-долу даваме ценни съвети как да планирате успешно промените, които сте замислили.

Планирането ще ви помогне да обхванете целия проект за преобразяването на вашата баня, като опишете необходимите продукти, техните размери и количество, както и да маркирате в правилна последователност етапите и дейностите. Така гарантирано ще превърнете банята в едно наистина удобно и приятно помещения в любимия си дом.

Преди да започнете, отговорете на въпросите по-долу:

Свързано:

Наръчник на промените в Банята

Представяме ви баня, разположена на сравнително широка квадратна площ, чийто интериорен дизайн е оригинален и нестандартен.Сивите нюанси са основни в интериора й, а бежовите багри са красив акцент. Подовата настилка е изцяло изградена от кафяви плочки, а едната стена вляво е в абсолютно същия дизайн. Стената в дъното на помещението е покрита с красиви плочки в сиви нюанси, а фигуралните и флорални елементи са красив и оригинален избор. Зоната на мивката е добре уредена и практична. Умивалникът е с масивна структура и черен цвят, разположен върху повърхността на дървените шкафчета отдолу. Смесителят за вода е монтиран върху умивалника, а на стената отгоре е окачено правоъгълно огледало. Дървените шкафчета побират всички необходими принадлежности за тоалетна и аксесоари за баня. А в допълнение виждаме и сива етажерка окачена на стената вдясно. Так са подредени всякакви козметични продукти, а също и чисти кърпи. Просторен прозорец е разположен по дължината на стената, а вертикалната бяла щора регулира светлината в помещението. Душ кабината вдясно е със стъклен дизайн, а неподвижен душ е монтиран в горната част на стената. Изобилие от луни виждаме вградени в стената, а висящата лампа е красиво допълнение към интериора на банята. Въпреки преобладаващият сив цвят в помещението, тази баня не изглежда скучна или потискаща, а точно обратното - свежа и приветлива.